Trianglelab CR10 Postříbřené Mědi GRAFU Vysoká teplota pro Ender3/Ender3 pro/CR-10/CR-10S Tisk PETG PEEK, PEI, ABS uhlíkových vláken

Hodnocení 

1 003.71 Kč

-6%

1 079.19 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: clank, 3 ender, ender 3 pro, tisková struna petg, grafu, grafu v6, ender3 v2, cr10 pro, bigtreetech skr, pei prášek list.

Pokud potřebujete poslat UPS/Fedex/TNT/DHL, prosím, kontaktujte nás. Musíme diskutovat o nákladní s vámi. Na trianglelab byla vždy obavy o kvalitu výrobku. Vyvíjíme produkty a tvrdě pracují na zlepšení kvality. Neopustíme naše pověst, protože mnoho levných výrobků na trhu. To je věřil, že pouze kvalitní výrobky mohou zajistit kvalitu své práce a přinést bezpečnost pro vaši práci. Některé naše výrobky mohou být dražší než ostatní, ale prosím, věřte v naše kvality a věřte, že nebudete litovat, když obdržíte zboží. ***-***

***-***

▉ Vlastnosti: je odolný vůči vysokým teplotám a není snadno deformovat, a má vynikající přenos tepla. Ideální pro vysoké teploty tisku. Můžete odkazovat na následující popis Pozlacené Měděné Trysky. ▉ Postříbřené Mědi popis(stejný princip jako pozlacené měděné trysky): Tyto trysky jsou konstruovány pro maximální vysoké teploty výkon. Vyrobené ze speciální vysokoteplotní slitina mědi s bodem měknutí nad 500°C, a s mnohem-zvýšená tepelná vodivost těchto měděné trysky jsou ideální pro vysokoteplotní aplikace, zatímco pracuje dokonale s každodenní vláken, jako je PLA, ABS a spoolWorks OKRAJ. Kromě vysoké teploty výkon tyto trysky mají pokročilé niklové pokovování, výrazně snižuje přilnavost plast do trysky. To je skvělé pro každodenní vláken udržet věci čisté a lesklé, ale je zvláště důležité při teplotách nad 300°C kde je silikon ponožky nemůže být použit. Měď má více než 3x tepelná vodivost mědi a měděných slitin používáme kalený a zpracována tak, aby snížení oxidace, která se vyskytuje v mědi při vysokých teplotách. Vyšší tepelné vodivosti se také mírně zvýšit teplo-up časy, a může poskytnout přísnější regulaci teploty. Tato slitina mědi je velmi teplotě odolné, a nebude začít změkčit nebo žíhání až nad 500°C, což je ideální pro vysoké teploty, tisk, že další trysky nemůže zvládnout. ▉Varování * Pokud máte v plánu tisknout vysoké teploty materiálů, teplota je více než 290℃ . Prosím, vyměňte termistor, doporučujeme použití PT100 čip je termistor kazety, nebo PT1000 čip je termistor zásobníku. *Vysoké teploty PT100 termistor Kazety,

*Vysoké teploty PT1000 termistor Kazety, ▉ Velikost: 0.4 mm/1,75 mm ▉ Kompatibilní: Kompatibilní s CR-10S Kompatibilní s CR-10S -S5 Kompatibilní s CR-10S -S4 Kompatibilní s CR-10 je Kompatibilní s CR-10 -MINI Kompatibilní s CR-20 Kompatibilní s CR-20 Kompatibilní s Ender2 Kompatibilní s Ender3 Kompatibilní s Ender3 PRO Kompatibilní s TronXY X5 Kompatibilní s Tevo Tornádo Kompatibilní s Alfawise U20 ▉Marlin Firmware Konfigurace *13:100k Hisens 3950 1% až 300°C po dobu grafu "Jednoduchý" a "Grafu "Vše V JEDNOM" #define TEMP_SENSOR_0 13 https://github.com/MarlinFirmware/Marlin/blob/1.1.x/Marlin/thermistortable_13.h ▉, Co je v krabici:

Trianglelab - MK8 Pozlacené Měděné Trysky(0,4 MM) X 1

Trianglelab - CR-10 Pozlacené Měděné Heat Block X 1

Trianglelab - CR-10 Heat Block Silikonové Ponožky( Gift ) X 1

Trianglelab - Tianium slitiny CR-10Heat Break X 1

Trianglelab - ŠVÝCARSKÉ CR-10 Chladičem X 1

Trianglelab - Topnou patronu 6X20MM 40W( Dar ) 1 X

Trianglelab - Termistor Kazety 100K 3950( Dar ) 1 X

*Dar není výpočet ceny,pokud nelze používat,zlikvidujte jej přímo.

* Pokud máte v plánu tisknout vysoké teploty materiálů, teplota je více než 290 . Prosím, vyměňte termistor, doporučujeme použití PT100 čip je termistor kazety, nebo PT1000 čip je termistor zásobníku.

*Vysoké teploty PT100 termistor Kazeta,

*Vysoké teploty PT1000 termistor Kazeta,

▉ POZNÁMKA: zjistili Jsme, že mnoho zákazníků nevím, jak správně nainstalovat trysky. Vzpomeňte si na základní otázky v procesu instalace. Jen ujistěte se, že tryska a TEPLA BREAK front-end jsou těsné a uzavřené. Jinak, vlákno bude unikat podél otvory pro šrouby.

▉ Zobrazení fotografií:

Prosím, užijte si vynikající kvalitu umění. * Trvanlivé, non-stick, vysoké teploty výkon trysek. Tato slitina mědi je velmi teplotě odolné, a nebude začít změkčit nebo žíhání až nad 500°C, což je ideální pro high-teplota 3D tisk, že další trysky nemůže zvládnout. NAHLÉDNĚTE( POUŽITÍ MK8 RUBY TRYSKA) PEI 1010 (POUŽÍT Kalené oceli V6 TRYSKA) PEI Smíšené materiál (Postříbřené Mědi Test)

Značka DFORCE
Kompatibilní Ender-3/Ender3 PRO
Původ KN(Původu)
Typ Položky Grafu Kit
Číslo Modelu CR10 Postříbřené Mědi Grafu
kompatibilní- CR 10 / CR-10S

Související produkty