35" Thangka výšivky Tibetského Buddhismu hedvábné výšivky brokát Nepálu Socha Bódhisattvy s Mečem Maňdžušrí Thangkas

Hodnocení 

422.81 Kč

-14%

497.42 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: buddhismus v nepálu, šperky nepálu, sr2ez, japonská katana, tkanina tibetské, japonský hedvábný brokát, dekor tam, kde mrtví, sculptur, samurajský meč hračka, tibetské šperky.

Velikost:Výška:90cm.Dlouhý:60 cm .šířka:cm Rozměry:Výška:35.4 inch.Dlouhý:23.6 palců .šířka:inch Hmotnost: 0,2 KG----v ceně hmotnost obalových materiálů.Materiály: Thangka vyšívání textilií Stav: Dobrý stav.Původ: Čína.Náklady na dopravu Leteckou Poštou EMS (7-15 dnů): $Zdarma. 20112720ysh ws

Obchod s řemesla založené.Jsou: metal řemesla.Keramický řemesel.Drahokam řemesla ....

Popis projektu: Pokud kupující nákupu více položek (včetně různých druhů výrobků).Jsem další na kupujícího, spojení a společného poskytování koncesí.Doručit objasnění Jasné platby, kdy kupující doručit zboží z My vám do 3 pracovních dnů.Tato položka je lodní doprava China post express doručení vaší žádosti.Expresní přepravní náklady, je velmi drahé. (17 ~ 25 pracovních dnů dodání.Odlišnosti národ, náklady dodat čas odlišnost).Pokud potřebujete rychlejší dopravu.Kde možnosti dopravy.Nebo se obraťte na mě.Jsem ukládání obrázků unikátní.Prosím, podívejte se na můj obchod.Po obdržení položky.Prosím, zpětnou vazbu, jakmile je to možné.

Regionální Funkce Čína
Materiál Textil A Tkaniny
Velikost cm 60x90
Původ KN(Původu)
Téma Buddhismus
Značka SIYAO

Související produkty