Kůže Malý Nástroj, Roll Funkce Multi Kolo Mechanik Opravy Nástroj Kit Bag

Hodnocení 

270.34 Kč

-16%

325.70 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: klein pásek s nářadím, laoa nástroj, elektrické nářadí taška profesionální, japonský mechanik nástrojů, diy kůže nástroj roll, leatherman původní přepětí, tábor nástroje taška, umělá kůže roll, bag tool roll, multitul.

Kůže Malý Nástroj, Roll Funkce Multi Kolo Mechanik Opravy Nástroj Kit Bag

OOTDTY

Organizer Na Nářadí S 10 Kapsami, Skládací Pouzdro Pro Opravy Kol, Venkovní Cyklistické Šroubováky Roll, Klíč, Klíče, Šroubováky, Kleště(Hnědé)

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

Vlastnosti:

Prémiový Materiál: taška je nejlepší prémiový materiál, včetně semiše a kůže,který je odolný, atraktivní, nejlepší druh patiny vytvořené jeho dlouho-použití funkce.

Pohodlné Skladování: taška je ideální pro DIY následovníky a specialistů, nebo začátečníky, kteří se shromáždili několik nástrojů, po celou dobu. Taška je vyrobeno z prémiového materiálu, odolné, které mohou splnit vaše potřeby pro kvalitní nástroje.

Velká Kapacita: taška má mnoho přihrádek pro uložení vašeho nářadí. Oo pytel lze srolovat přehledně a jednoduše, tím, že poskytuje své nástroje s nejlepší ochranou.(Nástroje je znázorněno na obrázku funkce zpracovává měří asi 2,5 v v obvodech, z nichž nejdelší nástroj měří asi 9 na délku)

.Vynikající Design: taška může být zacházeno jako dárek pro ostatní, zejména ti, kteří vykazují velké zájmy v DIY nástroje a profesionální řemeslníci a craftswomen. Sáček může být použit jako dárek pro ty, kteří milují rybaření, kuchaři.

Kompaktní Výhoda: lehká taška je ideální pro vás nosit nástroje, když jste na cestách, dává své nástroje nejlepší ochranu a ukázat svůj vlastní styl, tašku lze složit úhledně a jednoduše

Specifikace:

Materiál: Kůže

Velikost: jako pic ukazuje

Barva: Černá, Hnědá

Balíček:

1x brašna na Nářadí

Upozornění:

1.Od velikosti nad měřeno po straně, velikost aktuální položku, kterou obdrželi mohl být mírně odlišné od velikosti výše..

2.Není RetailPackage.

3. Vzhledem k nastavení monitoru a osvětlení, barvy se mohou mírně lišit od uvedených fotografií.

Typ taška
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu J2HA8YY802610-BK
Značka YOFE
Materiál Kůže

Související produkty