Plastové Vzduchotěsné Nádoby Kuchyni Skladování Může Lahví Sklenice S Víkem Jídlo Kontejner Zrna, Čaj, Kávová Zrna, Candy Jar Kontejnery

Hodnocení 

210.21 Kč

-47%

404.21 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pet plastové cookie jar, víko nádobky, jar kuchyně, bambusové víko jar, sušenky skladování, káva jar, krabice kávy, pet čaj, káva jar skladování, Jar.

Rakkaus Plastové Vzduchotěsné Nádoby Kuchyni Skladování Může Lahví Sklenice S Víkem Jídlo Kontejner Zrna, Čaj, Kávová Zrna, Candy Jar Kontejnery, Krabice

VAŠE HLEDÁNÍ PRO PERFEKTNÍ OBILOVIN KONTEJNER SET JE KONEČNĚ U KONCE!

Když vaše Prémie Obilovin Kontejner Set dorazí na vaše dveře, rip roztomilý box otevřít první šanci dostanete. Vyjměte Obilovin Kontejnery a obdivovat jejich elegantní design. Máte ve svých rukou nejvíce kompletní Obilovin Kontejner Nachází v našem obchodě.

Q1: Jaké jsou rozměry na kontejner? A: Tam jsou 4 velikosti. 15.56 oz(460ml), 23.67 oz(700ml), 43.96 oz(1300ml), 70.87 oz(1800ml). Q2: Jsou tyto nádoby bez bpa? A: Ano, jsou BPA free. Q3: Jak je to kvalitní? A: kvalita je docela dobrý. Víčka fit dobré. Žádné problémy s kontejnery. Čtyři velikosti sklenic bude to pěkný nákup. Q4: Bude se držet myši mimo? Jsou vyrobeny s tlustou plasic, takže se nebude prokousávat? A : Určitě, pokud máte ostré nástroje. Otázka č. 5: Budou tyto udržovat spíž chyby ? A: Naše kontejnery jsou vzduchotěsné , mohou udržet vaše potraviny suché a svěží a udržet chyby ven. Q6: Může se ukládat mouka nebo cukr ? A: Určitě. Oni jsou také ideální pro ukládání rýže, obilí, ořechy, fazole, občerstvení, minulosti. káva, čaj a dokonce i pet food! Q7: Je otvor dostatečně velký, aby snadno nalít kukuřičné lupínky? A: Ano, to je dostatečně velký, aby nalít kukuřičné vločky snadno. Q8: Jaký je nejlepší způsob, jak vyčistit tyto? A: nejlepší způsob, jak k jejich mytí je mytí rukou, aby se zabránilo vody dostat přilepená do víčka. Q9: Je to v myčce? A: Není doporučeno. Protože jeho teplotní odolnost, rozsah je -20℃~60℃, doporučujeme ruční mytí. Q10: Pokud jsem ruku umýt víko, co je nejlepší způsob, jak zcela suchý na víko? A: Poté, co jste ručně umyjte víko, můžete osušte papírovou utěrkou a nechat přes noc zaschnout. Můžete také třást víčka, aby se pokusili dostat vlhkost ven, pak se nechte je postavit se za den zaschnout.

Popis:

1. Dvě boční spony design, pohodlné otevírání a zavírání. Postaven v silicon rubber ring design, odolné proti vlhkosti a hmyzu důkaz. Víka se Silikonovým Těsněním zajistit, aby žádný vzduch nebo voda vstupuje.

2. Vyrobeny z vysoce kvalitní BPA-free plastu. Jídlo kvalitní materiál, bezpečné a spolehlivé použití.

2. Prostorově Úsporný Design. Groove cover design, více stabilní stohování

3. Oni jsou také IDEÁLNÍ pro ukládání mouky, cukru, rýže, obilí, ořechy, fazole, občerstvení, minulosti. káva, čaj a dokonce i pet food!

4. Může tělo je průhledné a krásné, jasné na první pohled, snadno k nalezení.

Specifikace:

Jméno: Plastové Kontejnery Pro Skladování Potravin

Objem: 460ml, 700ml, 1300ml, 1800ml

Hmotnost: 135g, 166g, 260g, 318g

Materiál: PET+TPR

Vhodný teplotní rozsah: -20℃~60℃

Barva: Transparentní

Balíček zahrnuje: 1* Skladování Jar

Poznámka:

1. Prosím, drž se dál od zdroje požáru a vysoké teploty během skladování, aby se zabránilo produkt, deformace

2. Při vybalování poprvé, tam bude trochu chuť, což je normální jev. Jen umýt vodou, nebo otevřít pro 2-3 dny, aby se rozešli chuť. Tento produkt prošel kvalitní a bezpečnostní inspekce, prosím, neváhejte použít.

Hmotnost 135g, 166g, 260g, 318g
Typ Skladování Lahví A Sklenic
Funkce 7 plastové průhledné sklenice
Funkce 6 jídlo jar
Velikost M
Koření, Kontejner styly KRYT
funkce 3 skladovací nádrže
Značka Rakkaus
Vhodný Teplotní Rozsah -20℃~60℃
Funkce 5 Kuchyně Kanystry
Plast Typ pet
Funkce 3 sklenice omáčky
Funkce 1 kuchyni skladování potravin nádoby
Materiál Plastové
Funkce Skladem
Funkce 4 Dávkovač Obilovin
Balení 1
Použití Drobnosti
Číslo Modelu Kanystr
Kapacita 460ml, 700ml, 1300ml, 1800ml
Funkce 2 Plastové Kontejnery Pro Skladování Potravin

Související produkty