Anti-UV rychleschnoucí Pod Helmu Ok Cyklistické Vnitřní Cap Sportovní Klobouk Muži, Motocykl, Kolo na Koni Kolo Cyklistika Klobouk Unisex

Hodnocení 

64.45 Kč

-34%

99.05 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: klobouk muže, čepice pod helmu, gt helmu, těhotenské halenky a topy pro těhotné, cap, klobouk žen, helmu liner, městská cyklistika čepice, basebale cap, černé cyklistické čepice.

Vlastnosti:

Efektivní

Ok cyklistické vnitřní klobouk vyroben z vysoce kvalitní baku hedvábné tkaniny může knot pryč vlhkost a rychle pomoci vaší hlavě čerstvé, což je ideální pro závodní, jízda na koni, běh, koš, míčové hry a tak dále.

Zdravé

Ok cyklistické vnitřní klobouk vlastní anti-mikrobiální a deodorant polyester konstrukce, který může udržovat zdravé prostředí pro vaši hlavu.

Dobré zpracování

Ok cyklistické vnitřní čepice má plochý zámek švy a decentní šití line, což je nejen vlastní kvalitní, ale také dobrý vzhled.

Pohodlné

Ok cyklistické vnitřní klobouk je měkký, pohodlný, pružný a nebude drhnout nebo stimulují vaši pokožku, která vám může poskytnout úžasný zážitek.

Rozsah použití

Ok cyklistické vnitřní klobouk je určen k nošení pod vaší jezdecké helmy, čepice a další klobouk. To také může být použit v každém ročním období, aby vás chladný a pohodlné.

Specifikace:

Typ: ok, cyklistika klobouk vnitřní

Množství: 1ks

Materiál: Polyester a Spandex

Výška: 14cm/ 5.5 inch

Obvod hlavy: 50cm/ 19.65 palce

Čistá hmotnost: 45 g/1.59 oz

Obsah Balení:

1 * Cyklistika klobouk vnitřní

Zásilky A Platby:

1. Budeme dodává zásilky do 5-7 dnů poté, co jste provedli platbu.

A následující způsoby platby jsou přijímány na www.kscm-jicin.cz: Visa, MasterCard, bankovní převod, Western Union a Qiwi peněženka.

2. Zásilky je doprava zdarma přes China post air mail , pokud hmotnost balíku je více než 2 kg nebo balík velikost je větší než 90 CM, budeme používat EMS, atd, nebo loď se dvěma pozemky nebo více zásilek leteckou poštou.

3. Návod:váha a velikost, jsme označili v balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat.

4. Doba dodání:

1) Doprava vyspělých zemích je o 7-45 dní.

2) Vzdálené země, je asi 2-8 týdnů.

5. Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

6. Výuka:doba přepravy je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo vyšší Moci. Pokud kupující neobdrží zboží v dlouhé době, doufáme, že se kupující může obrátit vaše celní nebo místní poště, aby si zboží brzy.

Po-prodejní Servis:

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním. Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1. Pokud to je problém s kvalitou, může kupující předložit tvrdí, do 15 dnů po převzetí zboží, musí kupující poskytnout fotografie nebo video a další důkazy, aby prodávající pro identifikaci.

2. Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

3. Kvalita výrobků zpracování programu:

1) kupující vrátí zboží do usa a odpovědné za zpáteční lodní náklady; poté, co obdržíme zboží ,budeme odeslat nový produkt, aby kupující a zaplatit odeslat přepravní náklady.

2) je-Li zboží (celková cena včetně poštovného je méně než 10USD) má problémy s kvalitou, budeme znovu odeslat nový produkt v kupujícímu další objednávku; pokud kupující není v plánu vytvořit nový, aby v blízké budoucnosti, může kupující zaplatit odeslat přepravní náklady a zeptat se na odeslat nový produkt.

Zpětná vazba:

1. Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět. Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2. Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás. Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Budeme pracovat 6 Dní v týdnu v 9:00 - 18:30 od pondělí - sobota Pekingu Čas.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde.

Materiál Polyester
Číslo Modelu Cyklistické Vnitřní Kryt
Vzor Typu Solidní
Sport Typ Cyklistika
Pohlaví MUŽI
Typ Položky cap

Související produkty