Domácího mazlíčka, Bavlněná Hračka Míč Uzel, Pletení Míč Kočka a Pes Čištění Zubů Molární Zuby Lano Kousání Psa Míč Dodávky Pet Příslušenství

Hodnocení 

63.37 Kč

-41%

107.49 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: gazoos pet hračky, pes pro, pes lano, příslušenství psa, pet produktu, pes lano hračka, dětská háčkovaná hračka, míč pes lano, Kočka, pes.

název produktu:

Pet bavlněné lano míč

Specifikace:

Velikost S, průměr 6 cm. Hmotnost o 50 g.

M velikost 7cm v průměru, přibližně hmotnost 85g

XL velikost 10 cm v průměru a váží asi 200 g

Použitelné typ: domácí zvířata různých velikostí

[Obrázek a popisek]:

Je to silné a těžké, není snadné být pokousán psy, mohou pomoci štěňata získat nové zuby poté, co ztratil své zuby, a hrát roli v rychlém růstu. Lano koule jsou nezbytné v psí hračky, takže majitel bude mít strach, že pes bude vyhnout kousání věcí.

Zvláštní bavlna lano kostí pomáhá zdravý vývoj pet zuby a dásně, a ve stejnou dobu, to může odstranit nečistoty mezi zuby. To je vhodné pro vás a vašeho domácího mazlíčka, aby společně hrát a posílit vztah

【Vlastnosti】:

1. Zmírnit stres

Když se pes cítí omezen, naštvaný, osamělý, nebo ve stresu, způsob, jak uvolnit tlak je obvykle destruktivní chování. Hračky mohou pomoci psů, snížení stresu a snížení možnosti destruktivní chování.

Dva, hračky jsou pořádně ulevilo

Mnoho psů rostou nahoru, ale stále si zachovávají zvyk, že se honí za svým ocasem. Pokud tento druh chování psa vás trápí, můžete se pokusit dát to mnoho zajímavých hraček na hraní a nějaké bezpečné věci, za to se kousnout. Věřím, že to nebude nuda. Když přijde na honí vlastní ocas na hraní, hračky mohou pomoci psů, zmírnění jejich nudy.

Za třetí, tajnou zbraň, která pomáhá zhubnout

Někteří psi jsou líní a nemají rádi dělat cvičení, které vede k obezitě a vážně ovlivňuje jejich zdraví. Psí hračky jsou tajnou zbraň proti líní psi. Zábavná hračka může často přitahují jejich zájem a učinit je pohybovat nevědomě.

Čtyři, zvýšit pocity

Některé psí hračky vyžadují spolupráci majitele a psa hrát spolu, jako je lano koule. Hraní s hračkami se psem pomáhá zlepšit vztah mezi sebou.

Někteří lidé říkají, že jsme továrna. Ve skutečnosti, jsme vaše zboží porter. Tým se specializuje na prodej a výrobu domácích produktů. Domácí výrobky mají bohaté zkušenosti, vám ty nejlepší výhody, vám ty nejlepší produkty, a udělat Váš spokojený domácí produkty jsou největším přáním našeho týmu. Děkuji vám za vaši podporu a www.kscm-jicin.cz platformy.

Tým pečlivě vybírá Číny high-kvalitní zpracování produktu rostliny pro vás a vybere produkt vrstvu kontroly.

1.Velikost může být 1-4 mm chyba, protože ruční měření.

2.Prosím, zkuste poskytnout podrobné informace, jak je to možné pro adresu,jako je psč,domácí telefon a číslo mobilního telefonu.

3.Barvy rozdíl způsoben různými faktory, jako je střelba světlo zobrazení je normální a nelze se tomu vyhnout.

Lodní a návratové politiky:

Jsme obvykle proces objednávky do 24 hodin od obdržení platby.

1. China Post obyčejné malé taška plus. Když balíček listy Číně, to nemůže být sledovány. Většina zemí potřebovat asi 20-60 dní.

2. China Post registrovaných letecky odhaduje se, že vzít 15-60 dnů, a mohou být sledovány ve většině částech země.

3.Položky, které si koupíte celková částka výše $5, pošleme doporučeně poštou, nebo E-pack,To wil trvat 15-60 pracovních dnů.

4.Nad $200, zajistíme dopravu tím, že EMS nebo DHL nebo FEDEX nebo UPS nebo TNT nebo EMS , bude To trvat 5-7 pracovních dnů.

Dodací Lhůta

USA 10-60 pracovních dnů

Ruské 20-55 pracovních dnů

Jižní Amerika země 20-60 pracovních dnů.

Ostatní země 20-60 pracovních dnů.

EU států a Asijských zemí, 15-60 pracovních dnů

Nabízíme také DHL, UPS, EMS a dalších kurýrních služeb. Pokud potřebujete naléhavě, nebo ve velkém množství, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Dropshipping a velkoobchod:

1. Jsme drop loď všude ve světě. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

2. Budeme poskytovat nejlepší velkoobchodní ceny a doporučit to nejlepší zboží.

Zpětná vazba:

Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, nechte 5 hvězd zpětnou vazbu, budeme velmi vděční (popis projektu 5 hvězdiček, komunikace, 5 hvězdiček, dobu přepravy 5 hvězdiček).

Sada Typ No
Původ KN(Původu)
Materiál bavlněné lano
Typ Hračky Lana

Související produkty