Intervence USB C HUB 3.1 Typ C USB 3.0 Adaptér Multi USB s Micro USB Nabíjecí Port pro Xiaomi MacBook Huawei OTG Typ C HUB

Hodnocení 

216.05 Kč

-25%

288.07 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: oficiální xiaomi, usb port, přizpůsobit otg, mewtwo plyšové hračky, macbook air, macbook, blitzwolf bluetooth, spínač ovládání usb, stick usb, rozbočovač usb.

【USB C Hub】INTERVENCE 4-port USB 3.0 hub jednoduše umožňuje připojit až 4 USB zařízení k vašemu PC nebo Notebooku, jako jsou externí pevné disky, USB flash disky, myš, klávesnice, USB, sluchátka, reproduktory, čtečka karet, a mnohem více USB zařízení. Zase 1 z počítače USB 3.0 porty do 4, udržuje si od problémy s připojením a odpojením opakovaně. 【SuperSpeed Data】INTERVENCE 4-port USB 3.0 hub podporuje super-rychlý přenos dat až 5 gbps - 10X rychlejší než USB 2.0,které umožňuje přenášet HD filmy nebo masivní soubory v jen pár sekund. 【KOMPAKTNÍ DESIGN】ZÁSAHŮ USB C Hub je navržen tak, aby přenosný, jak je to možné. Zastrčit tento lehký přístroj v tašce nebo v kapse, aby udělat služební cestu s notebookem a NoteBook, nebo rozšířit plochu s více k dispozici USB periferií. 【EXTRÉMNÍ TRVANLIVOST】S testovaným 10000+ ohyb životnost, tento adaptér je daleko spolehlivější než ostatní ve své cenové kategorii.Zesílený kabel, robustní exteriér a tepelně odolné konektory dát tento náboj neuvěřitelnou odolnost. 【Širokou Škálu Aplikací】Tento USB C Hub platí pro klávesnici,myš,mobilní pevný disk,čtečka karet,USB disku,tiskárny,zvukové karty USB,U štít,chytrý telefon,USB ventilátor,ručně malované tabletu,psací deska,USB gamepad,USB, podložka pod myš,USB ruku teplejší,atd.

Číslo Modelu TGK
Funkce 1 USB C Hub
Funkce 9 ROZBOČOVAČ USB 3 0
Funkce 4 USB C 3.0 HUB
STANDARDNÍ USB 3.1
Funkce 6 Pro MacBook/MacBook Pro Xiaomi
Funkce 8 Pro Huawei P30/Mate 20/P20/Mate10
Funkce 2 USB HUB
Certifikace CE
Délka 15cm
Funtion NIC
Porty 5
Typ Rozhraní USB Type-C
Plug standard NIC
Původ KN(Původu)
Funkce 3 Typ C HUB
Funkce 5 USB C 3.1 HUB
Balíček Ano
Funkce 7 Pro Samsung Galaxy S10/S9/S8
Značka Intervence

Související produkty