Joycon Repait Kit 3D Joystick Náhradní pro Nintend Přepínač Repair Tool L/R SL SR Tlačítko Flexibilní Kabel

Hodnocení 

238.98 Kč

-21%

302.56 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: joycon spínač, herní joystick zdarma oheň, joycon držák baterie, joycon, radost con nintendo spínač, NINTENDO SPÍNAČ, Ovládání, joystick pc, android gamepad, hra nintendo spínač.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

2 Pack Analogové 3D Joycon Náhradní Joystick pro Nintendo Spínač, Joycon Repait Kit Přepínač joysticky compatiable s Levým a Pravým Spínačem Radost con Regulátor Plné NS Repair Tool Set

Nintendo Spínač Radost Con joystick náhradní repair tool kit pracuje pro Levou nebo Pravou radost con joystick, nahrazuje vaše zlomené, opotřebované, necitlivé nebo drift analog joystick. Ideální řešení, aby váš regulátor zpět k životu!

Upgrade kvality, naše joysticku jsou vyrobeny z vynikající kompaktní materiál, kovový zámek přezky místo plastových přezek, opotřebení-odolný a trvanlivý, není snadné zlomit, jako původní.

Profesionální a kompletní opravy opravy nástroj kit jsou zahrnuty, 2 x náhradní joystick, 6 x šrouby 1 x "Y" tri-wing šroubovák, 1 x "+" cross šroubovák, 1 x pinzeta, 1 x páčidlo; 1 x páčidlo a 6 x barevné thumbstick čepice.

Snadná instalace, je dodáván s precizní šroubováky a nástroje pro opravu kit, a jsou vybaveny 6 non-slip funkční barevné thumbstick čepice a hrát tak dlouho, jak můžete bez uklouznutí.

POZNÁMKA: Budeme se snažit poskytovat prvotřídní služby a produkty, pokud zásilka dorazila rozbitá a chybějící díly a položky, nefunguje dobře, prosím, kontaktujte nás bychom se domluvit na vrácení a výměnu. Prosím kalibrovat joystick pomocí Nintendo spínač nastavení po instalaci, pokud se závěje.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Joycon Repait Kit Přepínač joysticky
Nintendo Model NINTENDO SPÍNAČ
Kompatibilní Značka/Model Nintendo
Typ Gamepady
Značka WUIYBN
Balíček Ano
Typ Rozhraní USB

Související produkty