Brazilský Rovné Vlasy Svazky S Krajkou Čelní Uzavření 613 Blond Lidské Vlasy, 3 Svazky S Čelní Remy Prodloužení Mydiva

Hodnocení 

973.22 Kč

-49%

1 946.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 613 vlasy, brazilský hluboké kudrnaté vlasy tkát, 613 čelní, brazilské vlasy jeden svazek, vínové peruánské vlasy, blond čelní, bundl s čelní, 30 palcový 613 bundle, 613 tělo vlna bundle a čelní, 8 palcový kudrnaté vlasy.

Mydiva Brazilské Rovné Vlasy Svazky S Krajkou Čelní Uzavření 613 Blond Lidské Vlasy, 3 Svazky S Uzavření Doprava Zdarma 1.Značka: Mydiva Vlasy 2.Vlasy Útek: Dvoulůžkový Stroj Útku, Se Zabránilo Prolévání Problém 3.Textura Vlasů: 613 Brazilské Rovnou S Čelní Uzavření 4.Barva Vlasů: 613 Barva, Blond 5.Délka Vlasů: 8-28 Palcový Skladem K Dispozici 6.Vlasy Hmotnost: 95-100G/Svazek, Čelní: 50-80g 7.Materiál: 100% Lidské Vlasy, Mohou Být Barvené, Bělené, Zvlněné, narovnal 9.Doba života: Poslední více než 12 měsíců 10. Doba dodání: Expresní Doprava Přes DHL/Fedex, 3-5 Dnů 11. Výhoda: Žádné Zamotání, Žádné Prolévání, Zdravé Lesklé Lesk, Luxusně Měkké

Dvoulůžkový Stroj Útku, Se Zabránilo Prolévání Problém,

Otázka 1 : Jak poznám, že vlasy jsou lidské vlasy nebo ne?

Prosím, náhodně vyberte jeden kus vlasy, s lehčí vyhořet, lidské vlasy v ohni, bude se obrátil do černé koule, jemně třít, do napájení, vůně tam je hořící chuť proteinu. Syntetické vlasy budou vlasy míč, mnul není otevřený, a nylon spálené chuti.

Q 2 .Proč Jsou Mé Vlasy Rozšíření Získání Tangle ?

Vaše vlasy prodloužení může tangle v důsledku sucha, oleje a nečistoty build-up, slané vody, chlóru a ne česání ( široký zub hřeben ) vaše vlasy denně. Ujistěte se, že umýt a stav vašich vlasů alespoň jednou týdně,dvakrát týdně je lepší. Použijte hydratační kapky či konzultovat váš stylista pro další pomoc. Otázka 3 : Proč Jsou Mé Vlasy Rozšíření Získání Ubývání ?

Poprvé prát, může to mít trochu fade, ale neboj, to je normální jev. Všechny naše vlasy útek je dvojité útku a stroj vyroben, obvykle, útek je dostatečně čistý,což může zabránit prolévání problém.

1, prosím, běží prsty nebo Širokoúhlý ozubený jemně, aby se zabránilo vylučování.

2, Po umytí, prosím, zdravotní sestra vlasy s některými olej na vlasy, poté vlasy budou hedvábné a měkké.

3.Příliš mnoho tepla může dojít k poškození vlasů.

Q 4 : Mohla by Být Barvené Vlasy A Žehlička-tv s plochou ?

Je to panenské vlasy, tak by mohl být barvené a železo-ploché, žehlička ploché prosím, ne vyšší než 150 ° C, nebo vlasy budou zničeny.Také vlasy se vrátí do své přirozené vlnité po mytí nebo železa-tv s plochou. Otázka 5: Jak dlouho to vydrží?

Naše vlasy v takové vysoké kvalitě, to může trvat více než jeden rok, na základě řádné péče a zdravotní sestra. Ale pokud není zacházeno s respektem, bude muset být nahrazen tkát tři-šest měsíců, více se o ně starat, tím déle budou trvat.

Vhodné Umírá Barvy Tmavší Barva Pouze
Chemické Zpracování NIC
Balení 3 ks Útku a 1 ks Uzavření
Může Být Permed Ano
Značka MyDiva
Textura Rovně
Nejdelší Vlasy Poměru >=5%
Materiál Třídy Remy Vlasy
Lidské Typ Vlasů Brazilské Vlasy
Původ KN(Původu)

Související produkty