Pánské Hodinky Náramek Sportovní Chytrý Náramek Srdeční Frekvence, Krevní Tlak Smartband Bluetooth Srdeční Frekvence Monitoru Smart Watch M5

Hodnocení 

107.70 Kč

-28%

149.66 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: M5 chytré hodinky, fólie pro huawei mediapad m5 lite, p80 hodinky, cy5 chytré hodinky, kapela m5, g šok chytré hodinky, náramek m5, m5 smartband, náramek, nos5 chytré hodinky.

M5 Chytré Hodinky Muži, Ženy, Monitor Srdečního tepu, Krevní Tlak Fitness Tracker Bluetooth Inteligentní Náramek Sportovní Hodinky pro IOS, Android Specifikace: Typ: M5 Chytré Hodinky

Materiál: TPU, ABS, PC

Jazyk:přijmout Pouze anglicky nebo Čínsky APLIKACE: Fitpro (APLIKACE jazyk je volitelný)

Požadavky na systém: Android 4.4/IOS 9.0 nebo Vyšší

0.96 palcový barevný displej, jediný bod kontaktu tlačítko, jasně vidět i za slunečního světla. Sport a Zdraví: synchronizace informací, kvalitní spánek, kroky, vzdálenost, kalorie, IP65 prachotěsný a vodotěsný, multi-jazyk, ovládat telefonu fotoaparát. Podpora volání připomenutí a zprávy připomenutí.

Život vodotěsný: IP65, může umýt ruce, nosit v dešti, ale nemůže nosit, když si zaplavat, nebo vana.

Velké baterie vestavěný, super-dlouhá pohotovostní až o 7 dní, práce pro 3-5 dnů, rychlé nabíjení za 2 hodiny (USB nabíjení, USB kabel je součástí balení).

Náramek band je nahraditelný.

Obsah Balení:

1 x Inteligentní Hodinky

1 x USB Nabíječka Kabel

1 x Uživatelská Příručka

Poznámky: 1. Po obdržení sledujte ,prosím, nabíjení první.Protože po dlouhou dobu, logistiky, hodinky je z baterie. 2. Nepoužívejte chytrý náramek v mořské vodě, horké vody nebo teplé vody! 3.Nositelné zařízení monitoruje lidské činnosti prostřednictvím elektronických čidel,a oni jsou na spotřebitele electuonics úrovni.To je normální pro určité odchylky.Uživatel by se měl léčit data objektivně. 4.Prosím, nejsou v porovnání s nemocniční zařízení o čtení,to NENÍ zdravotnický prostředek !prosím, nekupujte to pro kontrolu zdraví(problémy se srdcem, krevní tlak problém), že to není pro profesionální použití.Jen může být odkaz.

Hodinky nemohou být nošeny pro plavání nebo koupání. Pouze displej vodotěsný Zpětná vazba 1.Spoléháme na naše www.kscm-jicin.cz pověst a spokojenost zákazníka uspět,Proto vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité,prosím zanechat dobrou zpětnou vazbu pro nás, pokud se dostanete spokojeni s naší zboží a služby. 2.pokud máte nějakou otázku nebo problém týkající se vaší objednávky,prosím kontaktujte nás místo toho, aby negetive zpětnou vazbu a sporu,odpovíme vám co nejdříve, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy. 3.Staráme se o našim zákazníkům,a bude vždy snažit, aby vám pomohl.

Značka FXM
Případě Tvar Obdélník
Hloubka Vody Odpor 3Bar
Šířka Pásma 20mm
Kapela Typ Materiálu Silikonové
Styl Sport
Materiál Pouzdra Plastové
Funkce Týden Zobrazení
Kapela Délka 24 cm
Původ KN(Původu)
Případ Tloušťka 10mm
Boxy & Případech, Materiál Papír
Model M5 smart brecelet
Pohyb Digitální
Dial Průměr 20mm
Dial Okna Typ Materiálu Hardlex
Spona Typ Skryté Sponu

Související produkty