JCD Pájecí Pistole 80W Pájecí Žehlička Zbraň Kit páječka s 5ks Pájecí Tipy Odpájecí Čerpadlo Pinzetu, Pájecí Dráty

Hodnocení 

365.06 Kč

-29%

521.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: odpájecí sací žehlička, jcd elektrické pájení, 12mm ws2811, žehlička pájecí cín, malé pájecí pistole, čistič pájky, žehlička pájky, jak pájecí sada, ts pinzety, dlouho, pájecí pinzeta.

JCD 80W Pájecí Žehlička Zbraň Kit pájku Elektroniky, Pájení Nástrojů, Pájecí Dráty pro Šperky, Domácí KUTILSTVÍ Obvod Opravte

【Pájení Zbraně JEDINEČNÉ VLASTNOSTI】 - S vypínačem indikátor, více energie, efektivní a bezpečnější. Také topení rychle, to se ohřeje do 2 minut.

【OVLÁDÁNÍ JEDNOU RUKOU】 - Je možné ovládat jednou rukou, nemusíte bod vašeho cínu, drátu a cínu zbraň s všechny své ruce znovu a nespálíte si ruce náhodou.

【VÝTOK S VAKUOVOU PUMPOU】 - odpájecí čerpadlo, je high-tlak vakuové trubice, s hliníkovým rámem, který umožňuje snadné ovládání jednou rukou a je nejvhodnější pro pájení desek plošných spojů

【6-V-1 pájecí pistole KIT】 -automatické pájení zbraň kit "JCD", je nejvíce funkční, spolehlivé a bezpečné svařování nástroj. Páječka sada přichází s pájecí pistolí, odpájecí pumpa, 2 pinzety, pájecí drát, a mini křížový šroubovák. To je ideální a dokonalý pomocník při připojení komponent.

【UNIVERZÁLNÍ MAZIVA】 - pájení železa nástroj se běžně používá pro svařování spojů, stroje, opravy, domácí zlepšení a výroba šperků.

Původ KN(Původu)
Značka JCD
Je Inteligentní Zařízení No
Vstup Voltagle 220V-240V
Certifikace CE
Číslo Modelu CJ-129B
Výstupní Výkon 80W

Související produkty