Odolné Auto Zadní Sedadlo Auta Vzduchu, Matrace, Cestovní Postele, Vlhkost-důkaz, Nafukovací Matrace Air Bed pro Interiér Vozu

Hodnocení 

296.51 Kč

-26%

406.16 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: čelo postele polštář, polštář make-up, roztomilé kachna hračka, noha ruka teplejší topení pad, koberec, nafukovací matrace, polštář, opěradlo postele polštář, nafukovací cestovní krční polštář prát v pračce, polštář, čelo postele.

funkce: Opotřebení-odolné a odolné proti nárazu. Vlhkosti odolné a šetrné k životnímu prostředí. To je velmi snadno se čistí a nízká hmotnost. Skládací konstrukce, zabírají méně místa. To bude dát své auto více pohodlí. Popis: Vhodné na cesty, kempování, outdoorové aktivity, odpočinek v autě specifikace: Materiál: hrnou Barva: zelená, šedá, modrá, oranžová, béžová, černá Velikost: 135 * 85 * 45 CM obsah Balení: 1 x nafukovací soustruh 2 x polštář 1 x vzduchové čerpadlo 1 x tote bag -Objednávky zpracovány do 3 dnů po provedení platby a ověřování. -Zajistíme přepravu podle adresu kupujícího poskytovány Tak, prosím, potvrďte a zkontrolujte, zda adresa jste vyplnili při nákupu. -Způsob dopravy nabídli jsme je China Post Air Mail, takže pokud chcete vybrat DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, prosím, kontaktujte nás před nákupem. Služba Tranzitní Čas je poskytl dopravce, o víkendech a svátcích jsou vylučuje, takže dodací lhůta může být delší, než jsme slíbili, a to zejména v průběhu prázdnin, takže buďte prosím trpěliví. -Žádné sledování aktualizované informace budou informovat včas, můžete také získat informace o sledování z oficiální webové stránky. -Pokud máte vrátil k produktu nás, Prosím, poskytnout sledovací číslo k nám. -Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a stavu. -V případě objednávky havenrsquot přišel v době, prosím, kontaktujte nás, zajistíme dosílky, nebo náhrady pro vás. -Pokud budete chtít náhradu, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis a donrsquot otevřít spor přímo. -Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, snažíme se o 100% spokojenost, pokud máte jakékoliv dotazy nebo problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve budeme řešit rychle a v nejlepším způsobem. -Prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a dát všech 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty, vaše vřele doporučit, je naše motivovat k pohybu dále, budeme opravdu oceňuji váš čas, pokud jste odešel pozitivní zpětnou vazbu.

Typ Sedák/Zadní Polštář
Použití Sedadla
Rozpárat a Umýt Není Odnímatelný a Omyvatelný
Technics Netkané
Vzor Typu Solidní
Způsob Vytápění USB
Původ KN(Původu)
Sada Typ No
Materiál Hrnou
Funkce Vodotěsné
Náplň Vlákno
Tvar U-Tvar
Styl Moderní
vzor TISKNOUT
Věkové Skupiny Dospělí

Související produkty