Americký Happy Family Print Sprchový Závěs Polyester Nepromokavé Koupelna Záclon, Měkký Koberec, Vana Flanelové Koberec Anti-Slip Mat Set

Hodnocení 

271.64 Kč

-49%

543.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vana mat závěs, opona sprcha, koberec, koupelna opona, vana mat set, koupelna opona sada, zemře záclony, koupelna mat sada, závěs pro live pokoj, koupelna koberec.

NÁZEV: Americký Happy Family Print Sprchový Závěs Polyester Nepromokavé Koupelna Záclon, Měkký Koberec, Vana Flanelové Koberec Anti-Slip Mat Sada SNADNÁ údržba: prát v pračce pro snadné domácí péče, aby se vaše sprchovým závěsem svěží a čisté. RYCHLÉ SUCHÉ: tkanina je nechat vodu korálek zůstat na povrchu, suché rychle. ODOLNÉ a DLOUHO vydrží: Vyztužený horní záhlaví s 12 tlačítko otvory zabraňuje trhání a podporuje sprchový závěs liner dlouhotrvající. PVC ZDARMA: Vysoce kvalitní tkanina s ne vinyl a plc. vůně, nejlepší náhrada PVC nebo PEVA pro koupelnové dekorace. BALÍČEK: (přečtěte si Prosím pozorně) 1KS 180x180cm (Sprchový Závěs*1 Háček*1) 3KS Sada Rohoží(Vana Mat*1 U Tvaru Mat*1 Wc Kryt*1) 4KS Závěs Sada (W71xH71in Sprchový Závěs 180x180cm*1 3KS Sada Rohoží*1) POZNÁMKY: 1.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. 2.Prosím, dovolte 1-3cm chyby, pro velikostí ,díky za pochopení.

O Zásilce 1. Normálně, budeme posílat své zásilky do 1-3 dnů, ne více než 5 dní. 2.To bude trvat 10-45 dny se dostat do vaší země. Někdy to bude trvat déle, v důsledku různých faktorů. Návrat A Vrácení Peněz 1.Pokud tam jsou nějaké problémy s objednávkou, prosím, kontaktujte nás poprvé, budeme řešit za vás. 2.V případě, že zásilka ztratila během přepravy, vrátíme vám plnou nebo odešlete nový balík. 3.Pokud jsme omylem poslali špatnou barvu, velikost, nebo existují jakékoli škody na výrobku, prosím, kontaktujte nás před otevřením sporu. 4.Náhrady bude řízení v rámci 3-15 dnů od www.kscm-jicin.cz. Pokud máte nějaké problémy s ním, prosím, obraťte se na zákaznický servis www.kscm-jicin.cz! Díky. O Zpětnou Vazbu 1.Zákazník zpětná vazba je velmi důležitá pro náš obchod. Prosím, poskytovat zpětnou vazbu po každém porodu. 2.Pokud jste spokojeni s výrobky a služby, ujistěte se, že zanechat pozitivní zpětnou vazbu a hodnotit nás. O Pokles Lodní Dopravy Objednávky přijímáme od Drop Shipping služby. Nebudeme klást žádné faktury, QR kódy, propagační akce nebo naše značka logo ve zásilky. Pokud Drop shipping potřeby, prosím, kontaktujte nás.

American family print závěs,černá dívka tisku sprchové závěsy, Záclony v koupelně,Opona pro koupelny,Vana závěsem,koupelna se sprchovým závěsem a koberce,sprchový závěs nastavit, koupelna mat, mat set, vysoká kvalita, bahting obrazovky, bytové Dekorace, Domácí Výzdoba, dveře mat, rohožka, enterence dveře mat, podlahové rohože, koberce, wc víka, Sprchové Závěsy,Vana Pokoj Opona,Vodotěsné,koupelna, koberce,vysoce kvalitní sprchový závěs sada, toaleta koberce, toaleta mat

Funkce Skladem
Materiál Polyester
POUŽÍVÁ SE PRO Polyester Koupelna Opona Sada
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu JY-SC200111
Používá se pro 1 kobereček do koupelny sada
Styl Pes Tisk Sprchový Závěs Sada
Styl 1 vana mat set
vzor PORTRÉT

Související produkty