6600LBS Triple Bag Air Jack Pneumatické Jack Vlek 3 Tuna Vzduchem Ovládané

Hodnocení 

2 316.26 Kč

-9%

2 573.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: face lift, rudolf, letecké pomoci laseru, kleštiny er32 sada, pneumati nástroj, auto jack, airbag jack, zbraň klíč, soustruh vevor, honeycomb laser tabulka.

1. EU NÁM Zemích: My odeslat soustruh z EU/USA skladů. Doba dodání je o 9 dní a nemusíte Platit Celní Poplatky.

(1) Nemusíte Platit Celní Poplatky! (Poštovné z EU Skladu )

Francie, Španělsko, Německo, Polsko, Itálie, Portugalsko, Rumunsko, Maďarsko, Belgie, Nizozemsko, Švédsko, Rakousko, Bulharsko, Chorvatsko, Česká Republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Irsko, Lotyšsko, Litva, Lucembursko, Malta, Slovensko, Slovinsko, Spojené Království. (2) Nemusíte Platit Celní Poplatky! (Poštovné z USA Skladu ) NÁMI zemích: Spojené Státy, Kanada

6600LBS Triple Bag Air Jack 3 T zvedák Pneumatické Jack 3T

Pokud potřebujete nosit těžká břemena každý den, musíte mít považováno za těžší springs. Ale problém s těžší springs, je to, že když nemáš zatížení jsou hard rock a nejen to hrozný pocit, ale to auto zvládá špatně. Pokud váš náklad se pohybuje potřebujete měkké odpružení, když nechcete nést zatížení a těžké odpružení, když máte náklad.

Nyní, pokud máte pocit, nemožné zvládnout tyto, jediný realistický způsob, jak splnit vaše přání je přesně to air bag jack! Silné a velmi rychlé použití. Triple bag jack je prostě nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak nainstalovat svařených svorky na rám stroje.

Aplikace, Když na jedné straně musí být zrušena. Jít nad vodou v písku nebo blátivé cestě. Utéct když jediné kolo dřezy do příkopů. Kříž příkopů. Preferovaný nástroj na zvedání rámu regálů, seřízení stroje a ve všech typech opravny. Může být použit na rám nebo zarovnání stroj, nebo na podlaze. S její nejlepší kvalitu, můžete očekávat, že roky bezproblémového použití. S tímto airbagu zatížení pomoc kit můžete spustit deflaci, když se běží nízká hmotnost. Pak už jen čerpadlo je při zatížení. Čím těžší zátěž, tím více vzduchu, můžete použít.

Poznámky Když najdete svůj air jack není správně umístěna, doporučujeme vám, aby krvácet vzduch a nastavit znovu. Jako lepší vzduchu se jack může vést k posunutí vašeho vozidla. Předtím, než zvedání vašeho vozidla, prosím, pečlivě zkontrolujte, zda jsou ostré předměty v okolí, jako oni mohou ublížit vzduchu zvedák a vozidlo. Aby se zabránilo poškození, prosím, ujistěte se, že místo vzduchu jack blízkosti popálení výfukový systém. 100% kompletní stabilitu nelze zajistit co zvedáku můžete si vybrat, nikdo by mělo být dovoleno jít pod vozidlo, když je zvednuté. Nesnažte se zvednout hmotnost nad rámec kapacity.

Funkce Pro RYCHLÉ nastavení na rámu stroje Nafoukne stlačeným vzduchem Přednost zvedání nástroj pro uživatele Užitečné a snadné skladování 100% zbrusu nový a nejlepší kvalitu, Rychlý, práce, úspory Ležák zdůraznil oblasti, hodí se na měkké a snadno se hroutí terénu

Technické Kapacita: 6600 liber (3 ton) Výška Rozsah: 5.9"-15.75" (15-40 cm) Balení Rozměry: 20" * 19" * 6" (51*48*16 cm) Hmotnost Balení: 44 kg (20 kg)

Značka VEVOR
Původ KN(Původu)
Balení Rozměry 20" * 19" * 6" (51*48*16 cm)
Kapacita 6600 liber (3 ton)
Číslo Modelu 3BCQQJD0000000001V0
Výška rozsah 5.9"-15.75" (15-40 cm)
Položka 6600LBS Triple Bag Air Jack
Certifikace CE

Související produkty