XMT-DOMÁCÍ vodní hrnec, džbán ruční čerpadlo zásobník vody čerpadla 1/2/5ks

Hodnocení 

176.69 Kč

-5%

185.99 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: karafa na vodu, plastová konev 2000 ml, pc čerpadla, elektrický džbán vody, imx290 sony, clay jar, zdarma zásobník vody, caraf, džbán čerpadla, bsn vody džbán.

Ahoj,

vítejte v našem obchodě, prosím, neváhejte si vybrat,všechny naše výrobky mohou být sledovány,jako některé prodejců používat non-tracking-žádná.metoda je to jistě může ušetřit peníze pro vás, ale to bude mít vážný problém pro to chybí a nemůže být sledovány, budete trávit hodně času a enegy pro nákup takové věci, že to je velmi špatné pro vaše nákupní zkušenosti, budeme vždy uvažovat kupujícího kupní zkušenosti v nejvyšší prioritou.

Poznámka: To může ohřívat vodu, ale nemůžu se studenou vodou, a napájecí kabel je Čína plug, takže byste měli potřebovat jeden adaptér, pokud vaše plug není vhodný pro to.

poznámka: je vhodné pro čepice, která má díru uprostřed, to je univerzální pro zásobník vody džbán lahví.

DOPRAVA: Naše výrobky jsou velmi adekvátní, prosím, buďte ujištěni, nákup, budeme neprodleně odesláno. 1.Protože Politiky, prosím, dejte nám vaše celé jméno, pokud jste Rusku.Děkuji vám za vaši spolupráci. 2.Položky budou odeslány do 5 pracovních dnů od obdržení platby. 3. Pokud transakce je v Hong Kongu a Číně státní svátek, doba řešení by bylo odloženo.Prosím pochopit.PLATBA: Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na www.kscm-jicin.cz, jako Alipay, kreditní karty,real-time bankovní převody, offline platby (bankovní převody a Western Union).Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.ZÁRUKA: 1.Pokud položka je vada, když jste jej obdrželi, nebo nejste spokojeni s tím, prosím, vrátit do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz.Ale položky, musí být zpátky v továrně stavu.Prosím, kontaktujte nás předem a zkontrolovat zpáteční adresu, než se vrátíte. 2.Pokud položka je vadný v 3 měsíce, jsme mohli posílat nové náhradní zdarma, nebo nabízí plnou náhradu po obdržení vadné položky. 3.Pokud položka je vadné za 12 měsíců, můžeme také nabídnout náhradní služby, ale budete muset zaplatit za extra přepravní náklady.ZPĚTNÁ vazba: jste Doufal, že nám může dát dobrou zpětnou vazbu!Vaše zpětná vazba je velmi důležité pro naše obchodní ' s vývojem .Upřímně zveme vás na dovolené Pozitivní zpětnou Vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.To bude jen trvat 1 minutu.Děkuji vám za vaši podporu!!

Velikost 16*9 cm
Značka xmt-domů
Sklenice Typu Voda Hrnce A Varné Konvice
Plast Typ PC
Číslo Modelu 05393
Funkce BPA Zdarma
Materiál Plastové
Certifikace CIQ

Související produkty