1KS Přírodní Zelená Achát zlatá Rybka Přívěšek Náhrdelník Chalcedony Vyřezávané Kouzlo Šperky Módní Amulet pro Muže, Ženy Štěstí, Dárky

Hodnocení 

107.49 Kč

-28%

151.39 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zlatá rybka jade, double fish přívěsek, vyřezávané nefrit ryby, barva jade, ryby jade, Jade, jade prase, jade pixiu, green jade přívěsek, kostní maori.

Velikost přívěsku : O 49*30*8 mm

Vážení Kupující,Vzhledem k ruční měření a Jade přirozeně tvořil,Náhodné doručení,může být mírný rozdíl v barvě,prosím, převažují v naturáliích.

Milý příteli,Máme profesionální velkoobchodním trhu,které vám mohou poskytnout poskytovat nejlepší kvalitu.

Pokud narazíte na nějaké problémy v procesu nakupování,prosím, kontaktujte nás,Budeme odpovědět, jakmile je to možné, když jsme přijímat a bude se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás!Doufáme, že všichni Kupující získat uspokojení.Naším konečným cílem je, aby se vám šťastný zážitek z nakupování.

Vážení kupující,Děkuji vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu a pěti hvězdičkové hodnocení a budeme dělat totéž pro tebe.Pokud nejste spokojeni s nákupem,Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné špatné zpětné vazby, aby si pomoc.vždy se budeme snažit v našich silách, aby vám pomohl vyřešit všechny problémy!

Kovy Typ NIC
Značka abay
Styl Trendy
Hlavní Kámen Jade
Přívěsky Typ SOLITAIRE
Tvar\vzor Zvíře
Boční Kámen NIC
Certifikát Typ CMA

Související produkty