Kapesní LED Pracovní Světlo - 750 Lumenů Dobíjecí COB Pracovní Světlo s energetickou Kapacitu Indikátor 360°Otočný Kabel USB

Hodnocení 

259.31 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: cob lucerna, trrs usb c, godox lc500r, led pracovní světlo dobíjecí šedá, l2, kapacita baterie indikátor lithium, baterie lantern walmart, kontrola lucerna, široký led pracovní světla, Napájecí kabel 60a.

【NOVÁ vylepšená VERZE】Vybaven USB kabelu a vestavěný 1500mAh Lithium-lon nabíjecí baterie s přepěťovou a nadproudovou ochranou, Automatické vypnutí po plném nabití baterie. 4-úroveň indikátor napájení světla vám umožní vidět kapacitu energie kdykoliv. 【ULTRA JASNÉ A TRVANLIVÉ 】Tento LED pracovní světlo poskytuje nastavitelný jas v rozsahu od 0 do 750lumens, aby vyhovoval vašim potřebám v různých situacích. Vyrobena ze zesílené ABS, ruční práce baterie světlo funkce ergonomickou protiskluzovou rukojetí pro pohodlné držení. 【DLOUHÉ PRACOVNÍ DOBY】Tato dobíjecí COB pracovní světlo až 20 hodin na nízký jas a 2,5 hodiny při 100% jasu po plném nabití. 【SILNÉ MAGNETICKÉ ZÁKLADNY A ROTACE】Otočný hák a magnet base volné ruce pro práci zabírá dvě ruce, maximální magnetické síly více než 20lb a tělo pracovní světlo může být 360° otáčet, poskytují multi-úhel osvětlení. 【VÍCE POUŽÍVÁ】háček, který je dodáván spolu s touto LED potíží světlo na horní části umožňuje snadné upevnění na větve, stěny, a další místa. Skvěle funguje buď jako LED pracovní světla a kontrolní světla na pracovních místech, nebo jako venkovní lucerna pro kempování, pěší turistika, auto opravy, cyklistika, nouzové a přežití.

Je Baterie Potřebné No
Původ KN(Původu)
Hmotnost 0.21kg
Velikost 38.5*4.5*4cm
Značka isfriday
Napájecí Zdroj Dobíjecí Baterie
Osvětlení Doba (h) >12
Typ Položky Přenosné Lucerny
Typ Baterie Lithiové Kovové
Funkce Magnetická Základna, 360°Otočný
Zdroj Světla COB
Baterie 1500mAh Lithium-lon nabíjecí baterie

Související produkty