Přenosné nádoby s Vodou Zahradě USB Dobíjecí Elektrické Stříkací Láhev Napájení Nástroj Pro Květ Rostlin Elektrický Sprcha Zalévání

Hodnocení 

654.65 Kč

-4%

689.04 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hobby strana, rybník ornament, zahrada sedět, 5 tier stojánek, frog pond, 4 tier rostlinu postavte květináč na oblečení vnitřní, tvaru srdce meloun, houpací síť zdi, barevné plot, vnitřní zařízení polici.

USB elektrárna Pane Přenosný Automatický Zahradní Zavlažovací Postřikovač Nástroje

Bullet Body: 1、Jedním tlačítkem Provozu Automatické Zalévání: Dlouhý stisk na zalévání tank automaticky, není třeba stisknout spínač celou dobu.Snadno uvolnit prsty.

2、USB Rychlý Režim Nabíjení: kapacita baterie je 2000mAh, který může pracovat nepřetržitě po dobu 3-5 hodin.

3、Vysoce kvalitní Mědi Nastavení Trysky: měděné trysky lze otáčet, a atomizace vodního sloupce sprej je upravena a jednotné.

4、Přenosný Design: Tato rychlovarná konvice má 1 litr vody v nádrži, která je lehká váha.S kulatou rukojetí, je snadno přenosný, a to i pro děti.

5、Univerzální Použití: stiskněte hrnec je vhodný pro zalévání květin a rostlin, čištění aut a domů a zvlhčování vzduchu.To může být použita jako zahradní postřikovače, domácí postřikovače, pokojové rostliny sprej nebo i užitečný nástroj na čištění.

Specifikace:

Název: Elektrický Postřikovač

Materiál: ABS rukojeť / dovážené HDPE hrnec tělo

Kapacita: 1000ML

Kapacita baterie: 2000mAh

Napětí: 3.7 V

Pracovní doba: 3-5H

Způsob nabíjení: USB nabíjení

Velikost: 26 * 15 * 15 cm/10.24*5.91*5.91 v

Balení Seznam:

1*Elektrický Rostlin Mister

1*USB line

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Jméno Elektrický Postřikovač
Materiál Další
Postřikovač Typ Další
Číslo Modelu postřikovač
Funkce Vysoce kvalitní Mědi Nastavení Trysky
Typ Elektrárna Pane
Dropshipping Podpora

Související produkty