30KS 3mm Mini vrtáky Diamantové Brousky, Brusné kotouče Abrazivní, Stopkové Dřeva, Kamene, Rytí pro Dremel Nářadí Příslušenství

Hodnocení 

92.78 Kč

-26%

125.44 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dřevo dřevoobráběcí nástroje, dremel karbidu kola, diamond diatool, dremel dřeva, 3mm vrták, dremel, vrtáku ořezávátko broušení přílohu, diamantový vrták, trochu vrtat, vrták forstner.

Vlastnosti:

Pro vynikající detaily, prosím, řezat, vyřezat, vyřezávat, polské a dokončit. Použitelné na sklo, kov, kámen, keramika, dřevo, plast.

Mnoho různých ukázal brože lze dosáhnout více, sochařství, který je velmi vhodný pro sklo, kov, kámen, keramika, dřevo, plast a další podrobnosti.

Šperky Pláž, Mořské Sklo Shell Šperky, Přívěsek, Náhrdelník, Přívěsek, Náramek, Dlaždice, Mramor, Kámen, Keramiku, Porcelán, Potažené Vrtání Box.

Účel:

Různé brusné hlavy 30 pozinkované diamanty jsou používány pro leštění a leštění. Kompatibilní s většinou rotační nástroje; velmi vhodný pro domácí dekorace, koníčky, řemesla a všechny příležitosti, které vyžadují leštění, broušení, vrtání, řezání, sochařství, atd. Je vhodný pro většinu rotačních nástrojů. Diamond broušení hlavy se používá hlavně pro elektrické a pneumatické nářadí. Diamond broušení hlavy je vyrobena z vysoce kvalitní multi-řezání diamant pro galvanické pokovování, a je zpracována různých slinutý karbid formy a skleněné přístroje. Ideální kalibrační nástroje, jako je nefrit řezbářské práce.

Specifikace:

Materiál: Diamond

Průměr: 3 mm/0.12"

Případ: 45mm/1.77"

Rozměr: délka 145mm/5.71",šířka 60mm/2.36" a výška 19mm/0.75"

Tento produkt používá diamantový prášek, přesnost výroby

Použití: Používá se pro plísně broušení, vnitřní broušení otvorů, jemné manuální práce, spolehlivý, kvalitní, vhodný pro podporu a montáž elektrické broušení, gravírování stroj a motor, který se používá hlavně pro opravy vyřezávané sklo, jade, broušení nástrojů a tvrdé předměty.

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

2. Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

30 X Diamond Broušení Hlavy

[relateproductdetail/]

Původ KN(Původu)
Délka /
Použití Kovové Vrtání
Číslo Modelu /
Certifikace NIC
Materiál Karbid Wolframu
DIY Dodávky Obrábění kovů
Značka alloet
Typ Twist Vrtáku

Související produkty