Jeden Kožený Dokument Zásobník Pro Stolní Sady (Stůl Organizátor Kancelářské Potřeby Doplňky Stolu Kancelářské Potřeby Office Organizátor)

Hodnocení 

875.90 Kč

-9%

973.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kawaii stůl, umění kufr, dokument zásobníku, office organizátor originální, psací stůl varhany, pouzdro na vizitky, držitel kreditní karty, klasické kožené psací stůl organizátor, kalendář stojí, brankář.

Technické Informace

Vyrobeny z kůže. Šířka je 240 mm Délka je 320 mm

Popis

Záruka je 2 roky Životnost je 10 let ( za normálních okolností ) Vyrobené v Turecku %100 Ručně vyrobené, Žádné Toxické materiály. zdravé %100 recyklovány. Eco friendly Baleno v samostatné krabičce, dobře chráněné Kategorie: Psací Stůl Organizátor, Kancelář, Příslušenství, Psací Stůl Doplňky, Kancelářské Potřeby, Kancelář, Organizátor, Propagační Výrobky, Propagační Výrobky, Kancelářské Výrobky, Psací Stůl Sadu Produktů, Individualizované Výrobky, Dárkové Výrobky Měkký samet je použit jako vnitřní krycí materiál. Dřevěné tělo. Oko-lov designu a kombinaci barev tak, aby vyhovovaly každého prostředí.

Barevné Možnosti

Bílá

Černá

Červená

Růžová

Šedá

Modrá

Tyrkysové

Oranžová

Hnědá

Zelená

Můžete si vytvořit svůj vlastní stůl nákupem dalších výrobků s tímto produktem z našeho obchodu.

Udělejte svým blízkým radost s stůl sady můžete vytvořit, vyvolat v nich pocit zvláštní.

Güner Office KŮŽE psací STŮL NASTAVIT TOVÁRNY

Güner Ofz byla založena v Istanbulu v roce 2014 Ali Güner. Hlavním oborem naší společnosti je vyrábět kožené a dřevěné psací stůl sady a organizátoři, stejně jako kožené desky. Naše společnost – který má velmi dobré zkušenosti v tomto oboru (10 let zkušeností) – vyrábí kožené psací stůl sady, které jsou populární a používá mnoho lidí. V roce 2016 se naše společnost stala společností, která prodává své výrobky jak v maloobchodní a velkoobchodní tím, že tvoří prodejní kanály. Dnes je naše společnost i nadále sloužit svým klientům prostřednictvím zvýšení kvality služeb a řadu produktů s cílem dosáhnout mnoho firem v zahraničí.

Styl Široký Výběr
Design Náměstí
Kryt Materiál Dřevěné
Materiál Kůže
Číslo Modelu GNR101
Typ Držitelé Karty & Poznámka
Značka Güner Ofz

Související produkty