Nejlepší dvojice polovinu a snížit Ammonites Jurský Fosilních Madagaskar 640g+stojan 120g

Hodnocení 

1 493.56 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: chryzantéma crystal, logitech m705, fosilní hodinky, zkameněliny národní, fosilní madagaskar, coral zkameněliny, jeep hodinky, ammonit, fosilní, evropská fosilie.

prodávající je popis:

Materiál: PŘÍRODNÍ ammonite Exemplář

celková Hmotnost: 760g

Délka: mm průměr:mm

Šířka: mm

Výška: mm

Donghai Jinshishun Crystal Řemesla Co., Ltd je profesionální společnost specializující se na crystal zpracování, design a prodej. Máme naše vlastní registrované ochranné známky z Bi Jia Crystal. Naše výrobky jsou vyváženy do Evropy, Ameriky, Austrálie, Japonsko, Hong Kong a dalších oblastí v Jihovýchodní Asii. Nabízíme vysoce kvalitní produkty s nejnovějšími design, konkurenční cenu, a spravedlivé a přiměřené náklady na dopravu, což je filozofie společnosti Naše suroviny jsou z Číny, Brazílie, Madagaskar, Uruguay, Afrika, Rusko, Mexiko, Srí Lanka, Mongolsko, amethyst, rose křišťál, tygří oko, křišťál, křišťálově, kouřové crystal, černá, křišťál, citrín křišťál, crystal clusteru, labradorit , měsíční kámen, malachit, achát, jadeit, fluorit, lapis lazuli, ametyst geoda, obsidián, drahokam, a.fosilních, minerální exemplář... mezi Naše produkty patří: lebky, pyramidy, koule, bod, kostka, vejce, srdce, mísy, sklenice na víno, čajové soupravy, vázy, masážní hůlky, Buddha, šperky, anděl, drak, lidská postava sochy, sochy zvířat ...... Podle množství vašich objednávek, jsme okamžitě organizovat produkty zpracování zajistit dodání zboží v očekávanou dobu. Přijímáme minimální platební příkaz (zákazníci jsou povinni platit náklady na vzorek a přepravní poplatek, pokud vzorky jsou požadovány). Produkty jsou baleny s měkké balicí papír, bublinkové fólie, vysoce kvalitní pěna a kartonové krabice pečlivě. Můžeme také poskytnout speciální balení dle požadavků zákazníka. Jsme VIP zákazníkem DHL a naši zákazníci se mohou těšit na vysoce kvalitní a efektivní a rychlé letecké přepravní služby poskytované společností DHL (letecká doprava, 10 až 20 dní, aby se dospělo). Jsme také VIP zákazník z China Post, který může poskytnout ekonomické náklady na dopravu (China post, 45 až 60 dní, aby se dospělo). Kromě toho, nabízíme zboží dodané kontejnery (minimální objednávka by měla být více než 500 kg, námořní doprava, 75 až 90 dní, aby se dospělo) –je to nejekonomičtější způsob dopravy! Nabízíme produktový design na základě vašich požadavků. Vážíme si vašich názorů a myšlenek a bude v našich silách uspokojit vás. Pokud nejste spokojeni s položkou po obdržení, prosím, být jisti, kontaktujte nás na prvním místě!

Budeme řešit vše na vaše nejlepší pohodlí a chránit svůj prospěch.

Dovozní cla,daně a poplatky nejsou zahrnuty v ceně položky nebo přepravní poplatky. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.

Nabízíme kombinaci služeb námořní dopravy, které ušetří vaše náklady na dopravu výrazně pro více nákupů. Prosím, kontaktujte nás a my se pokusíme splnit vaše požadavky! Přijměte, prosím, naše pozvání k návštěvě naší společnosti a těšíme se na naše setkání v Číně!

Regionální Funkce Viet Nam
Materiál Crystal
Styl Korejský
Téma Dopisy

Související produkty