ZTTO MTB 9Speed Zlaté SLR Řetěz 9s 27 S Horské Kolo, Silniční Kolo Ultralight Díly Odolné Zlato Pro Díly K7 Systém

Hodnocení 

724.51 Kč

-32%

1 081.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 10v kondenzátor, mtb řetěz chránič, not9, kolo řetěz držák, k7 mtb, krátké mtb řetěz, 9s 10s řetěz, kolo mtb, chain cleaner, kliky shimano.

ZTTO 9 SPEED ZLATO SL-R ŘETĚZCE

Barva: Zlatá

Materiál: Ocel

Použití: 9 Rychlostí

Délka: 116 odkazy

Hmotnost: 269g

Balení: V-box

Funkce:

Hmotnost Kompatibilita

Jeden za všechny.Kompatibilní s 9 rychlostní horské kolo a silniční kolo.Dodáván s Párem Opakovaně Magic Link.Snadná Instalace a Čisté.

Vysoce Kvalitní

S vysoce kvalitní ocelové materiály udržuje řetěz odolný.Tento řetěz je stretch-důkaz, a je schopen vydržet trochu více opotřebení, což znamená, že můžete získat více najetých kilometrů na kole řetěz.

Design Full-Hollow

Lehká konstrukce z full-hollow vydrží více štěrkem a špína než standardní.

Speciální Povlak

Zlatý povlak výrazně snižuje opotřebení z brusiva a umožňuje snadné čištění.

Nová Léčba

S vnitřní a vnější desky, zlepšuje kontakt s zadní kolečka pro hladký a tichý posun.Nová léčba se používá na deskách a umožňuje jim, aby otáčet kolem přesmykač, čepy a převodníky s lehkostí.

ZTTO Záruka Kvality

Jsme přesvědčeni, že s našimi produkty, takže jsme schopni poskytnout záruku na naše výrobky, pokud budete mít vadu produktu, uveďte, prosím, nám důkazy, a pak nabídneme vám nový výrobek nebo vám plnou náhradu.

FAQ

A. Jak Velikost, Kolo Řetěz

Když se dostanete nový řetěz pro vaše kolo, měli byste být příliš zavěsil na délku.Jak dlouho jak tam jsou kolem 116 odkazy, měli byste mít více než dost, aby řádně velikost řetězce.Ve většině případů, kolo řetěz je příliš dlouhý, budete muset zkrátit řetěz.

Nejjednodušší způsob, jak velikost řetěz na kolo je položit je vedle svého starého řetězce a zkrátit novou, aby odpovídala staré.Ale mějte na paměti, že starší řetězy mohou být trochu volné, v závislosti na tom, jak moc potřebují vyměnit.

Předtím, než si dát vaše řetězce prostřednictvím přehazovačka, vytáhněte oba konce řetězce dohromady, takže jeho upnutí.To by mělo dát vám správné kolo řetěz délky.Měli byste mít dva řetězu (nebo jeden-palcový) překrývají, a navíc polovinu odkaz, kde budete připojte řetězce.

Neodstraňujte žádné další odkazy, než dvojí kontrola, že dva konce řetězce připojení.Jen aby se na bezpečné straně, možná budete chtít, aby počet odkazů na váš starý řetěz a zápas to s novým řetězem.

B. Odstranění Staré Řetězce

Když jste připraveni odstranit řetězec od své kolo, budete potřebovat řetězce jistič zlomit řetěz.Před odstranit řetěz, řazení, řetěz na nejmenší převodník a nejmenší kolečko.

Pokud jste schopni, sundej řetěz přední ozubené kolo nebo odstranit vaše zadní kolo .

C. Jak Utáhnout Kolo Řetěz

Když řetěz začne nosit ven, začne protáhnout, a pak to může přeskočit přes zuby na řetězovém kole.Pokud jste chytit problém brzy nebudete muset nahradit kazetu nebo převodníky, ale někdy nové díly jsou nejlepší volbou.

Zde je několik dalších způsobů, jak určit, pokud potřebujete nové kolo, řetěz:

Zvedněte řetěz z předního převodník.Shift vaše kola na nejmenší kolečko na zadní a největší převodník vpředu, pak život řetěz.Pokud si všimnete velký rozdíl mezi řetěz a převodník, je to pravděpodobně čas začít nakupovat pro nový řetěz.

Pokud máme pravítko po ruce, měřit řetěz s pravítkem.Vybrat nýtovací na řetěz a lano až na nulovou značku na pravítku.Dále, spočítat 23 nýty; poslední nýt měl být na 12 znamení.Pokud váš měření je o více než 1/16 svůj čas pro nový řetěz.

Pomocí řetězce checker tool je další účinný způsob, jak zjistit, jestli budete potřebovat nový řetěz.Existuje několik různých značek jsou k dispozici, které jsou mírně odlišné, ale mají stejné funkce.

D. Věci Mít Na Paměti Při Výběru Své Kolo Řetěz

Zde jsou věci, na paměti při výběru nového řetěz pro vaše kolo.

POČET RYCHLOSTÍ

Když vybírám kolo řetěz, to se musí vejít s rychlostí vašeho kola.Pro řetěz správně fungovat, to by nemělo být příliš těsné nebo příliš volné.

Když jste výběru nový kolo řetěz, podívejte se na ocelové řetězy s pevnými nýty, ty jsou více pravděpodobné, že být odolné.Buďte připraveni zaplatit o něco více pro dlouhou životnost a spolehlivost.

SNADNÉ POUŽITÍ A INSTALACE

Použití a instalaci řetězu na kolo by nemělo být obtížné, ale dont dostat příliš frustrovaný, pokud je na prvním místě.Pokud si vybrat správné kolo řetěz, měli byste mít minimální problémy s pomocí a jejich instalaci na vašem kole.

E. Kolo Řetězce Údržbu

Předtím, než budete jezdit, se rychle podívat na vaše řetězce a gears.By udržet váš řetěz mazán, motorka se posune jednodušší, a vaše auto bude mít delší život, taky.Dont přehánět mazání, jak to může ve skutečnosti přilákat nečistoty a jiné částice, které mohou způsobit poškození.

F., Jak Se Čistí Své Kolo Řetěz

I když vaše řetězy vypadají relativně čisté, budete chtít použít hadr a nějaký odmašťovač a dát svůj řetězec rychlé wipedown.Pokud vaše řetězy hledají špinavé a opravdu špinavé, zvažte použití řetězce čištění zařízení.

Značka ZTTO
Číslo Modelu 9slr

Související produkty