Doprava zdarma 100ks/mnoho Starožitné Bronzové Knižní Koutek Scrapbooking Alba Menu Složky, Límec Rohu Chrániče 21*21*4.8 mm

Hodnocení 

136.03 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: malý knižní koutek, papír, spirála, jednoduchý knižní koutek, bronz úhel desky, notebook rohu, kalendář papíru, starožitné knihy kryt, bronz rohový ventil mosaz, kniha dekor, 365 deník.

Materiál: Slitiny(Kadmium zdarma)

Velikost:

Cca:22*21*4.8

Tloušťka:4,8 mm Uchycení:3,5 mm tloušťky

konverze : 1 palec = 25.4 mm nebo 1mm = 0.0393 palce

Barva:

JAKO OBRÁZEK

Množství:

Budete mít 100pcs této položky v ceníku

Část Ne. AL185

Poštovné A Předání

Pozemků je obvykle expedováno do 1-2 pracovní den po zúčtovány platby ( kromě víkendu a svátcích )

1) u Pozemků bude dodáno do China Post Air Mail, dodací lhůta bude asi 8-20 pracovních dnů, pokud částka za objednávku je nižší než 150 dolarů.

2) u Pozemků, které budou odeslány prostřednictvím EMS, DHL, UPS a Fedex, doba dodání bude cca 7-10 pracovních dnů, pokud částka za objednávku je výše $150.

Návrat Politiky

Všechny položky budou kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním. Pokud máte pocit, nejsou spokojeni s předměty, které jste obdrželi od nás, a zboží se liší od popisu. Prosím, dejte mi vědět. plné vrácení peněz, výměna nebo náhrada je nabízena. Jen kdyby v nouzi, prosím, vrátit položku k nám do 3 dnů poté, co jej obdržíte.

Vezměte laskavě na Vědomí: nemůžeme vrátit náklady na dopravu nebo don ' t mít náklady na dopravu zpět na mě, pokud to není naše chyba. Doufám, že můžete pochopit.

Zpětná vazba a Kontaktujte nás

Pokud jste spokojeni s mým položky a služby, prosím, udělej mi laskavost, aby opustit pozitivní zpětnou vazbu. Vaše dobrá zpětná vazba je velmi ceněn.

Pokud máte pocit, že se neopustí mě pozitivní zpětnou vazbu, prosím, cítit se pohodlně, dejte mi vědět jako první. Dám vám dobré řešení.

Jsem rád zodpoví všechny otázky, které můžete mít, tak prosím neváhejte a kontaktujte mě. Budu se snažit co nejlépe odpovědět vám nejpozději do 24 hodin, očekávat, že máme zaděláno na víkendy.

Děkuji vám za vaši spolupráci.

Související produkty