Květina Dívka Šaty pro Svatby, Banket Šaty Dívka Korálky Narozeniny První Přijímání Šaty, okvětní Lístky, Dlouhé Rukávy Ples Šaty

Hodnocení 

1 492.70 Kč

-41%

2 573.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: šaty žena, první svaté přijímání, přijímání šaty, plechové šaty, vroubkované organza květiny, šaty quinceanera, svatební dívka kostýmy, šaty speciální příležitosti, korálkové plesové šaty svatební šaty, dítě šaty.

Příběh značky: "FeiYanSha" věnovat poskytnout nejnovější módní Dětské oblečení pro vaše malé andílky po celém světě. Včetně holka, party šaty, květina dívka šaty, holka kauzální šaty, holka, Kabáty a oblečení sady, Tutu šaty a sukně, chlapci sada oblečení, Topy a kalhoty, atd. Věk uspořádány děti od 6 let. Máme vynikající designer 14 týmu a aby se nový styl každý zajišťujeme nejvíce 2-3 dny. bezpečný, prodyšné dětské oblečení s vynikající kvalitou a konkurenční ceny.Jsme důvěru matky z celého světa, Milují děti, milují! Svět: Mít příjemné nakupování on) v našem obchodě! Dodací Podmínky A Vrácení: 1.Obvykle jsme loď do 48 hodin, jakmile je platba potvrzena, budeme poskytovat většina země je doprava zdarma.Obvykle jsme loď do China Post Air Mail (15-60days), epacket (5-15 dnů), Rusko Vzduchu (5-30 dnů), SPSR (5-25days).Pokud chcete rychlé dodání, prosím, vybral FEDEX, DHL, EMS (5-7 dnů) nebo se obraťte na zákaznický servis, aby se poraďte se o přepravní sazby. 2.Prosím, napište kompletní adresu, celé jméno (zejména Rusko Přátelé), telefonní číslo, a, a to je také známé jako "správné a špatné". 3.Nejsme zodpovědní za jakékoli vlastní nebo dovozní daně, pokud se vám 4.Pokud obdržíte zboží s kvalitou problém, nebo se nedostatek, a dostat z druhé části světa. 5.Pokud nejste spokojeni s nákupem, můžete vyměnit položky.6.Pokud jste neměli přijímat zboží v náš slib čas, a slib, "Xing", "správné a špatné".

Dekorace Nášivky
Tkanina Typ Organza
Rukáv Styl Pravidelné
Číslo Modelu LYQ12
Typ Položky Květina Dívka Šaty
Silueta Plesové Šaty
Šaty Délka Podlahy-Délka
Značka FEIYANSHA
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Výstřih V-Neck
Skutečné Obrázky Ano

Související produkty