Auto power,Auto Zapalování Enhancer,power upgrade úsporu paliva zlepšit motor hořet účinnosti,zapalovací zesílit

Hodnocení 

2 041.59 Kč

-20%

2 551.99 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vn750sm, dietní výrobek, bluetooth uart, octan, 60r180p7, čistý palivový systém, metabolismus, průtok kr, čistý diesel, arduino infračervený senzor vyhýbání se překážkám, metr modul.

Poznámka: Prosím, zanechte vzkaz vašeho vozu, model,rok výroby a emisní před objednáním se ujistěte, že kompatibilita.Díky!!!

JLK auto power moudle patří JLK hostit 1 ks +linka nálepka 2 ks +manuál záruční karta 1 lot

Po Prodeji : 3 Roky Záruka

Vlastnosti produktu:

1 Výtah, napájení

Výtah točivého momentu,nižší spotřebu paliva,

Zlepšit citlivost škrticí klapky, výtah síla 10-20%, účinně zvednout točivého momentu o 15%, snížení 3-8% spotřeba paliva.

2 Snížení emisí vklad

Dlouho rybák použití zapalování zesilovač může zlepšit spalování kvalitní, atomizované palivo molekuly plně rána, nechci zůstat žádné nadbytečné palivo, takže můžete snížit motor vkladu uhlíku, udržet motor stále nové.

3 Se auto začne hladce

To může vyřešit problém, který škrticí klapky zapalování nemůže udržet v tempu, takže to může účinně zabránit náhlý skok vpřed problém, když auto start.

4 Zlepšit citlivost škrticí klapky

Zlepšit citlivost škrticí klapky, aby jízda mnohem zábavnější, a to zejména v průběhu vášeň z jízdy, vzhledem k častým auto předjíždění, je třeba často spínač škrticí klapky a brzdy, s JSK zapalování enhancer, plyn by se stal více citlivý, více světla, více hladký, více vzrušující jízdy.

Položka Funkce:

1.Efektivní Úsporu paliva a Snižuje Spotřebu paliva

2.Stabilizace a snížení hluku motoru

3.Ochrana Linek a Rozšíření Stáří Vozidla

4.Zlepšení kvality zvuku

5.Prodloužit životnost baterie

6.Dopravní bezpečnost záruka

7.Posun již třese, krok na plyn více na lehkou váhu

8.Osvětlení příslušenství 9.Zelené Cestování

3. [Funkce produktu]

1. Použijte speciální kabelový svazek, který je zdarma z drátů trim problém, ne poškození původu obvodu vozu, plug and play, není třeba inicializovat nastavení, není třeba externí napájecí zdroj, DIY 10 minut dokončit.

2. Zapalování příslušenství stoupá originální 12V na 16,5 V, takže to zvýšení na 60%, zapalování účinnost celé auto, dělá zapalování systém, účinnější spalování, zlepšit auto plynový výkon, zvýšit hadice sílu celé auto, zvýšit točivý moment a spotřebu paliva, spotřeba paliva je schopen snížit 12-25%.

3. Zapalování příslušenství je motor v chodu více stabilní a silný, ostře snížení ukládání uhlíku vyrábí v topeništi, mezitím schopen účinně omezit klepání, prodloužit životnost motoru, zvýšit tlak v láhvi, točivý moment vylepšení více přímo, účinně snížit hluk motoru a vibrace při spuštění, snížení amplitudy nežádoucích seznam při otáčení a fenomén kývat, chod motoru, zvyšuje účinnost stoprocentní, velice spokojený majitel auta.

4. [Produkt principu]

(1) JSK zapalování vylepšení zlepšuje výkon motoru, existuje mnoho způsobů, jak zlepšit výkon motoru, nejvíce přímo a efektivně způsob, jak je zlepšit účinnost spalování, zapalování jiskra síla je jedním z klíčových faktorů, vliv na účinnost spalování.Zapalovací systém hraje důležitou roli v plynu motor auta, pod různými zatížení a plné rychlosti působnosti motor je schopen provést zapalovací svíčky vytváří dost a výkonné zapalování jiskra, když je to vhodné, směsi plynů ve válci dostatečně spálil, vtrhli do největší síla.Ve skutečném provozu, existuje mnoho faktorů, vliv na výkon motoru, jako jsou zapalovací cívky má špatný výkon, vysoké napětí postrádá, zapalovací svíčka kvalita není dobrá, obvod převodovka ztráta je velká, stárnutí baterie, napájecí zdroj nestabilní napětí, napájení je nedostatečné, pod nižší rychlost atd..Nejoblíbenější zlepšit způsob, jak je nahradit speciální kovové zapalovací svíčky a dráty vysokého napětí nízké impedance a silný vodivost.Ale zlepšení je omezený.

(2) JSK pracovní princip.JSK zapalování příslušenství zesiluje původní 12V napětí na 16,5 V, 16,5 V napětí provádí zapalovací svíčky od zapalovací cívky, zapalovací jiskření je zesílen přímo, tak, že motor zlepšuje účinnost spalování, čímž se spotřeba paliva by se snížit moc, a výkon motoru se zlepšil, navíc vypouštění oxidu uhličité a uhlovodíků toxického odpadu, plynu by se snížil.Zapalování vylepšení má bezpečný obvod, funkce ochrany, aby se zabránilo napětí automaticky klesne na 12V, když chyba nastane.Má automatickou detekci vysoké zatížení funkce ochrany, při stárnutí baterie nebo spuštění motoru atd. vysoké zatížení by se zase do nízké napětí, stav, napětí bude dočasně přepnout na 12V, po vysokou zátěž eliminovat, pak zvýšit na 18V.

5. Služby

6.1 Návratové Politiky

Přijímáme vrací pro výměnu nebo vrácení peněz do 7 dnů po obdržení item(s).Položky MUSÍ být v původním stavu, nejsou nošeny, nebo změněn.

Pokud tam je nějaký problém, když obdržíte své zásilky, prosím, kontaktujte nás bez váhání do 3 dnů.Pokud si nejste

100% spokojeni se svým nákupem, jednoduše vrátit nenošené položku do 30 dnů položky(s) loď datum a my

Značka crl
Číslo Modelu JLK
Materiál černý kov+abs

Související produkty