Plástev Tvar Zásuvky Organizer 6 Ks Skříně Děliče, Plastové Přepážky Pro Malé Oblečení A Kosmetické Šindel

Hodnocení 

175.40 Kč

-41%

302.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: honeycomb organizátor nasok, honeycomb zásuvky organizátor, pokoj oddíl, zásuvky organizátoři děliče, whitmor honeycomb zásuvky organizátor, police dělič pro skříně, šatna oddíl, tkanina oddíl, děliče zásuvky organizátor, zásuvky šatna organizátor.

Popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní Vlastnosti: Díky inteligentní čep design,zásuvka oddíl může být DIY volně podle vašich potřeb. Můžete použít tuto zásuvku oddílu seřadit všechny druhy položek a udržet zásuvky čisté. Tento produkt je vyroben z lehkého plastu, který je snadno nainstalovat a snadno rozebrat. Je snadné rozdělit prostor a maximalizovat izolace oblast okluze metoda. Unikátní voštinovou tvar je nový a stabilní, a může být použit jako zásuvky dekorace na zlepšení kvality života. Zásuvka oddíl pouze, další příslušenství demo na obrázku není v ceně! Specifikace: Typ: Zásuvka Oddíl Materiál: PP, Vlastnosti: Skladování oddíl,Plástev tvar,výrobky pro Domácnost,KUTILSTVÍ Barva: Bílá Množství: 1 Sada Poznámka:: 1.Můžete flexibilně upravit počet kusů podle velikosti vaší zásuvky, aby se vešly vaše velikost zásuvka, a snížit přebytek. 2.Prosím, dovolte 0-1cm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. 3.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!!

1. Pro ruské/ Ukrajina/ Bělorusko kupující, Prosím, napsat vaše celé Jméno , pak můžeme posílat objednávku.

2. Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doručení, jako je DHL, EMS.

3. Pro Pokles Lodní dopravy , můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá na informace o nás. ( Ne cenovka, Ne název společnosti )

4. Pokud máte velké množství objednávky, můžete dělat drop shipping.

ZÁLOŽKA obchodu, pak koupit položky, které chcete koupit, dostane 2%-3% další sleva. Jak mohu sledovat můj pozemek ?

Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí ? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

1) Vaše Pozitivní komentáře jsou klíčem k našemu obchodnímu úspěchu. Žádáme vás mohl vzít jeden druhého opustit nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení (DSR) 5. Děkujeme vám předem za váš čas a upřímně doufám, že jste spokojeni s vaším nákupem a naše služby.

Neměli byste být spokojeni s vaší transakce:

2) Prosím, kontaktujte nás ihned před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu, jak budeme dělat naše nejlepší, aby vyřešit problém k vaší spokojenosti. Otevřený spor není nejlepší způsob, jak se vypořádat s problémem. Komunikace je často klíčem k řešení problémů.

Velikost M
Materiál Plastové

Související produkty