100g Přírodní Kámen, Minerální Krystal, Tygří Oko Kamene Hrát Křemen Štěrk Léčení DIY materiál Akvárium Kámen Domácí Dekorace Řemesla

Hodnocení 

139.28 Kč

-12%

160.04 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: chalcopyrite kámen, crystal stone, natur kámen, akvarijní dekorace, akvarijní kámen, dekor štěrku, mnich dekorace akvária, jade řezba tapety, dekor ryby nádrže, zelená jade.

Vítejte do Světa Rudy Obchodě a Přejeme Vám Šťastný Život!

1. Můžeme Poskytnout Profesionální a Rychlé Logistické Služby!

2. Máme Dost Zásob, aby Splňovaly Vaše Potřeby Objednávky!

3. Objednávka Neobsahuje Žádné Faktury, Účtenky Nebo Kupóny. Pokud Budete Potřebovat, Jsme Schopni Poskytnout To, Prosím, Kontaktujte Zákaznický Servis.

4. Vzhledem k Ruční Měření, Prosím, Dovolte Hmotnost, Velikost a mimo Barvu!

Produkty Jsou Přímo Vyráběné a Prodávané Továrny, a Cena a Kvalita Jsou Více Garantováno. Pečlivě Vybrané Suroviny, Vynikající Výrobní Technologie a Lepší Služby. Velkoobchodní Sleva, Podpora Přizpůsobení!

Popis Produktu:

Název: Tygří Oko Kámen, Štěrk

Materiál: Přírodní Tygří Oko Kámen

Velikost:30,50,100 g

Funkce: Rodina, Domácí Ozdoby , Kamenné Generátor Energie , Čištění , Demagnetizační Meditace Kámen , Znamení Zvěrokruhu Patrona!

Profil společnosti: Moje Továrna Byla Založena in2018Years,Je Sbírka Přírodní Kámen zadávání veřejných Zakázek,Zpracování,Prodej Integraci CompanyOurProduct Kvalitní, Cena Je Lepší. Hlavní Produkty Jsou Přírodní Křišťál Šestihranné Hranol, Křišťálové Koule,Drcený Kámen,Minerální,AgateTopaz,Přírodní Křišťál,LabradoriteFluorite,Vzorky OreEtc.Přírodní Kámen, Pokud Budete Potřebovat, Můžeme Také Najít Surový Kámen na Trhu pro Své Zpracování a Výroby. Naší Integrity, Síly a Kvality Produktů Byly Uznány v Průmyslu. Vítejte Přátelé ze Všech oblastí Života na Návštěvu, vedení a Obchodní jednání! Vaše Pěti-Hvězdičkový Povzbuzení, Jsme Všemohoucnost, Drahý, po Obdržení Zboží, Pokud Jste Spokojeni s Naší Zboží, Prosím, Dejte Nám Pět-Star Hodnocení a Krásné Hodnocení. To Je pro Nás Velmi Důležitá, Takže Prosím, Pomozte Nám, Aby Pěti-Hvězdičkový Hodnocení. Pokud nemůžeme Uspokojit Vás, nemusíte Spěchat, aby Negativní Komentáře. Prosím, Komunikovat s Námi v Čase a Věřím, Že Můžeme Vyřešit Všechny Problémy za Vás. Všechny Krystaly Jsou Přírodní. Přírodní Krystal, Každý Kámen Je Jiný, a Každý Produkt Má Barevný Rozdíl. Krystal Je Produkt Přírody, Každý Krystal Je Jiný, Přírodních Produktů, Nevyhnutelně Bavlny, Vlny a Ledové Trhliny, Původní Kámen Je Jiný, Každý Produkt Má Svou Jedinečnou Krásu! To Je to, Co nazýváme Krásou Litovat. Jako Člověk, Nikdo Není Dokonalý, aby přijali Jeho Vlastní Nedostatky, natož Drahé Kameny Stovkami Před Miliony Let.Děkuji, že Jste přišli a Přeji Vám Šťastný Život

Značka Svět rudy
Téma VÍLA
Původ KN(Původu)
Styl Pastorační
Regionální Funkce Evropa
Materiál Organický Materiál

Související produkty