Nové Módní Ženy Pár Batoh Osobnosti Ležérní Velké Bagpack Cool Vysoce Kvalitní Oxford Tkanina Cestovní Balíček

Hodnocení 

596.69 Kč

-37%

947.26 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: batoh oxford, bagpack kůže, batoh slečno, min batoh žena, batoh vodotěsný, Batoh, taška balík, matka ženy batoh, batoh bag ženy, batoh muži, školní.

1.Jedná se o stylový a velkokapacitní mládeže batoh vyroben z vysoce kvalitní oxford tkanina.

2.To může být uvedena do vašeho notebooku, A4 knihy, oblečení, vody, brýle, deštníky a další denní potřeby, ale také může zabránit déšť a mokré předměty.

3.To mohou doprovázet na výlety, školy, denní dovolené a další.

PLATBA:

1. Přijímáme všechny platební metody, které jsou podporovány www.kscm-jicin.cz. 2. Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány.Pro velkoobchod, nabídneme zvýhodněnou cenu.Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá žádné informace o nás, pokud byste chtěli.

NÁKLAD:

1. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná.Prosím, zanechte nám vaši dispozici telefonní číslo a psč.To je zapotřebí tím, China Post Office.Jinak, zásilky budou odmítnuty! 2. Všechny položky budou odeslány do 3 až 5 pracovních dnů.

DOBA DODÁNÍ:

1. Běžná doba dodání je uveden níže.Ale nemůžeme garantovat dodací lhůty.

2. Pokud ochranu datum bude krátí, ale zboží neobdržel, prosím, kontaktujte nás.Pokud budete souhlasit, můžeme ji rozšířit, aby se ujistěte se, že vaše peníze jsou v bezpečí.

UPOZORNĚNÍ:

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

VRÁTÍ ZÁRUKA:

1. Budeme kontrolovat zboží pečlivě před odesláním. 2. Pokud nejste spokojeni s bodem z jakéhokoli důvodu, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Budeme buď poslat novou, nebo vrácení peněz, jakmile obdržíme vrácené položky.

ZPĚTNÁ vazba:

1. Pokud je něco v nepořádku s položky, které jste obdrželi, prosím, kontaktujte nás PŘED odjezdem nějaké neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Budeme se snažit v našich silách, aby najít spokojeni řešení pro vás.Vaše porozumění je vysoce ceněn. 2. Pokud jste spokojeni s položkami, které jste obdrželi, prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdičkové hodnocení pro nás.

Typ Closure zip
Číslo Modelu 40HM118
Nosný Systém Obloukovité Ramenní Popruh
Pláštěnka No
Pohlaví Unisex
Hlavní Materiál Oxford
Značka GEMACAR
Typ Položky Batohy
Dekorace NIC
Interiér Vnitřní Kapsa Na Zip
Podšívka Materiál Polyester
Batohy Typu Softback
Rys velká kapacita/Barevný kontrast
Technics Oxford
Původ KN(Původu)
Vzor Typu Solidní
Rukojeť/Popruh Typ Měkká Rukojeť
Dav mládež/milenci/Chlapci/dívky
Kapacita 20-35 Litrů
Styl Móda/osobnosti
Exteriér NIC

Související produkty