Nordic Styl Železa, Ovocné Mísy, Koše, Kovové Drátěné Ovoce Svačina Zásobník Rose Gold Skladování Držák Pro Kuchyně Domácí Dekoraci

Hodnocení 

188.16 Kč

-40%

318.78 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: koš na prádlo izgara, koše skladování, velký ovocný koš kovový, storag koš, kovový koš bin, rohový proutěný koš, dekor zásobníku, zlatý podnos, náramek rosegold, Nordic.

Body:

1、Premium Materiál, který je odolný, a to je Nordic styl zásobník, který se vyznačuje jednoduchou a elegantní design, hladké linie a jemné pokovování, dobrý lesk.

2、Trvanlivé a Krásné: povrch je galvanicky, odolné proti opotřebení a korozi odolné, trvanlivé a krásné.

3、Široké Uplatnění: zásobník může být široce používány v jídelní stoly, kuchyně, koupelny, kuchyně a na dalších místech. Aerodynamický tvar a nerezové oceli zrcadlo technologie, aby zásobník na jeden granty vašeho domova atmosféru Severské styl.

4、Jemné Řemeslo: zásobník je vybavený jednoduchým designem s hladkými liniemi. A to funkce, leštění zrcadlo, dobrý lesk, který se snadno čistí, ale nepoužívejte tvrdé předměty, jako jsou čisticí kuličky pro čištění zásobníku, ve snaze, aby se zabránilo poškrábání povrchu zásobníku.

5、Nejlepší Dárek: krásný dárek pro domácí výzdobu. Praktická, dekorativní, vintage styl, úložného vaku, který lze nosit s vaší osobní oblečení nebo rám postele. Vhodné na Valentýna, Výročí, Narozeniny, Vánoce nebo Den matek.

Specifikace:

Jméno: Kovový Košík S Ovocem

Materiál: Železný drát

Styl: Skandinávském minimalistickém stylu

Barva: zlatá, rose gold

Balení Seznam:

1*Úložný Koš

Poznámka:

1. Kvůli natáčení úhel, světlo, displej a více, barva výrobku na fotografii se může mírně lišit od skutečného objektu.

2. Vzhledem k omezení ruční kované železné proces, tam jsou klouby a malé místní laku proti oděru a opotřebení jizvy!

Materiál Kovové
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Občerstvení Úložný Koš Mozků Koš
Použití Garáže
Funkce Eco-Friendly

Související produkty