6 Trubky Elastické Pull Lana Sportovce Veslař Břicho Odpor Kapely Nastavit Domácí Posilovny, Sportovní Trénink Elastický Pás Pro Fitness Vybavení

Hodnocení 

113.11 Kč

-45%

205.67 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: legíny na fitness růžové, mobilní kapela tělocvičně, kapela fit, nízká pasu krátký, případ miband, gym fitness band, kapela elast, x band posilovna, sportovní top, gym oblečení set.

Vlastnosti:

* 1. Naše šesti-trubka pedálu fitness lano je vyrobeno z ekologicky šetrné pěny.Trubka je vyrobena z nitrilové pryže a šesti trakční lana.Má vysokou pevnost v tahu a pružnost.

* 2. Uchopte rukojeť pevně a krok na pevné stupačky, použijte trubku sedět pružně.To může zabrat dvakrát více kalorií během sit-ups.

* 3. Rameno pohybu, zůstává v klidu a stojí na stupačky.Uchopte rukojeť pevně a posuňte páku nahoru a dolů.Doporučuje se, aby opakovat 2-3 skupiny 15 krát.Stahovací může zvýšit flexibilitu ramen.

* 4. Jóga trakce lano má 6 trakční lana, která mají vynikající pevnost a dobrá pružnost.Je měkké a měkké, a absorbuje pot a protiskluzový pocit.

* 5. Jóga tažného lana je malý, lehký a snadno přenosný, takže si můžete udělat nějaké cvičení doma, venku nebo v kanceláři.

* 6. To může být použita horizontálně nebo vertikálně a cvičení v různých směrech.

Specifikace:

Materiál: Guma

Barva: Fialová / Růžová

Množství: 1

Rozměry: rozbalená, 49x25x6.5cm

Seznamy:

1 * Expander odpor trenér

Poznámky:

1.Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2.Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

Původ KN(Původu)
Číslo Modelu YL200412A
Název Oddělení Unisex
Aplikace Pedal Exerciser
Funkce Komplexní Fitness Cvičení

Související produkty