Solitaire Stud Earrring AAAAA cz Real 925 sterling silver Bijou Roztomilý Prohlášení Svatební Náušnice pro ženy Strana Šperky

Hodnocení 

102.51 Kč

-5%

107.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rádio 2 uhf, kolíky velikost m, lego sachel, lak na trůn, recector rx, obd ntg5 s2, mw šperky, m5 05 vrták, lipo 3 tenké.

Když platby jsou vymazány, většina položky jsou dodávány do 1-3 pracovních dnů(s výjimkou státních svátků a nečekané věci). To obvykle trvá 7-12 pracovních dnů, aby se spojené státy, 15-30 pracovních dnů do jiných oblastí světa.? Kupující na adresu registrovanou na Paypal bude prioritou pro dodací adresu, pokud chcete použít jiné doručovací adresu, pls kontaktujte nás nejprve. Spěšná Doprava je k dispozici, zatímco další poplatek nebude účtován. Pokud je třeba, pls, neváhejte a kontaktujte.

Pokud vaše položky dorazí v uspokojivém stavu, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu,? budeme dělat totéž pro tebe. Pokud tomu tak není, Prosím Kontaktujte mě do 7 dnů po obdržení položku, já vám výměnu nebo vrácení peněz? peníze (s/h jsou nevratné). Vše lze vyřešit bez odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budu se snažit co nejlépe vyřešit všechny problémy.

Zpět Najít Šroub zpět
Náušnice Typ Náušnice
Dárek Pro matky/ženy/žena/dáma/holka/žena
Boční Kámen Jiný Umělý materiál
Pohlaví ŽENY
Tvar\vzor KOLO
Příležitosti zapojení/weddding/strana/výročí/narozeniny
Značka vecalon
Hlavní Kámen Zirkon
Velikost prstenu USA 5/6/7/8/9/10
prsten box Ano
Kovové Razítko 925 Sterling
Styl Klasické
Razítkem S925
Číslo Modelu KYED0216
Hlavní Kámen Velikosti 5mm*5mm
Certifikát Typ Třetí Strany Hodnocení
Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Jemné nebo Móda Módní

Související produkty