1X Armguard Stráž PU 8.5 inch 22cm Černá Natáčení Chránit Zařízení Lukostřelba Luk Doprava Zdarma

Hodnocení 

172.80 Kč

-10%

192.05 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kryt k9, vivo 7, monopod reflex, hamsa zirkon, iphone 6 plus ve španělsku, dslr monopod stativ, armguard luk, dsp mp3, meziu m3 poznámka, EASONOV.

Vítejte v mém obchodě

Lukostřelba Armguard

Informace

Délka: 22cm

Šířka: 8mm

Hmotnost: 46.2 g

Materiál: kůže

Barva:Černá Poznámka :1) 2 centrum vyztužovací tyče

2) 3 nastavitelné popruhy na suchý zip drží bezpečně na místě

3) musí být pro každého lukostřelce na Ochranu předloktí před hit s tětivu ,a bude také udržovat vaše oblečení tak, že tětiva bude vychýlen volné oblečení, které bude výrazně ovlivnit vaši přesnost. Snadno nastavitelný, aby se vešly většinu velikost paže

Nyní dopravu Zdarma po celém světě!

Skutečný čas závisí na kupujícího místní customhouse a POŠTOVNÍ služby.

Přijímáme PODMÍNĚNÁ, A T/T platba.Platba musí být podána do 5 dnů poté, co akce skončila. Všichni ne platit zájemci budou mít za následek non-platit kupující upozornění od Ebay a negativní zpětná vazba od prodejce

Poškození zboží je vrácena v prvních 10 dnech zakoupit Poštovné a balné jsou nevratné. Zdarma doprava výrobků přepravní náklady (35%*prodejní cena) jsou nevratné.

Jsme originální výroba,ODM nabízené služby.Uvítali bychom, aby velkoobchodník a maloobchodník,Jste si mohli koupit naše výrobky, a pak prodat v místním klubu,obchod,on-line,atd. Nabízím vám nejlepší velkoobchodní ceny. prosím, neváhejte nás kontaktovat. Budu rád, odpovědět včas záležitost. pokud chcete velkoobchodní velké množství položek,dám vám nejnižší cenu.

Pokud tam jsou nějaké problémy po obdržení zboží,prosím, kontaktujte nás to vyřešit !Vaše zpětná vazba znamená hodně pro nás!Děkuji!!!

Věk >3 Roky
Značka ELONG VENKOVNÍ
Číslo Modelu Lukostřelba armguard
Materiál PU kůže
Typ Luk a Šíp

Související produkty