3D Pero Mat víceúčelový Tisk Pero Šablony Měkká Silikonová Podložka Kreslící Šablony Kopírování Deska pro Aktivity Dětí a Dospělých

Hodnocení 

118.73 Kč

-30%

171.93 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: mazda 3 bk tuning, 3d tiskárna chiron, salah 3d tisk, d10 3d pero, 3d pero set, 3d podložka pero, delta 3d tiskárny, příslušenství, changhong tv mount, 3d muž, košile, multi-účel pero.

popis:

JEDEN Z DRUHU POJISTKY A PŘIPOJIT OBLAST: 3D Kámo základní podložka pro 3D Pera má jedinečnou Pojistku A Připojte se k oblasti, která zajišťuje symetrie, přesnost, a přesnost, zvláště když si vytvořit 3-dimenzionální 3d pero umění, jako jsou automobily a budovy. dává vaše 3d pero vzory přesnější ovládání.

To se můžete pobavit s vaší oblíbenou 2D šablon. Umístěte je pod 3d tisk pero mat; budete moci sledovat linky s lehkostí. Podložka je hladká, na jedné straně a drážkami na další pro další možnosti výkresu.

SNADNÉ POUŽITÍ A UDRŽOVAT: silikon 3d kreslení pero mat je tepelně odolný až do 260ºCc/500ºF. Protože silikon je nepřilnavý, je to snadné vlákna ven, jakmile to zaschne, jen ohnout flexibilní základny, a sušené vlákna. Nezbytným nástrojem pro vaše 3d pero sada.

3 RŮZNÉ ZPŮSOBY, jak VYTVOŘIT: Tato 3d kreslení pad poskytuje tak velkou flexibilitu. Stopy 3d pero, šablony, nebo použít 3d pero, šablony. Použijte Pojistky A Připojit oblast k řemeslu něco jedinečného, nebo kreslit organicky s pomocí této dobře navržené 3d podložku. Proměňte své představy do 3d život!

3d pero design mat je velký důvod. To vám dává více pohodlný zážitek kreslení, a to chrání povrch pod vaše 3d pero podložka z popálenin a tepla. Více prostoru také znamená větší flexibilitu pro vás! Jedna rohož je ekvivalentní rohože můžete použít pro šest různých vzorů.

Specifikace:

Barva: růžová modrá bílá zelená

Materiál: Silikon

Velikost: 28.5*21.5*0.5 cm

Poznámka:

- Tam může být trochu chyba velikosti pro manuální měření.

- Barvy odchylka se může lišit v důsledku různých nastavení monitoru, prosím, laskavě pochopit.

Balení seznam

balení seznam:

1*silikonové podložky

Formulář Solidní
Číslo Modelu 3D pero mat
Materiál Další
Původ KN(Původu)
Značka Sunydeal

Související produkty