Smaltované Brože pro Ženy, Košile Okouzlující Straka Pták Brož Velká Pin hidžáb Kolíky a Crystal Drahokamu Brože Svatební Dar

Hodnocení 

95.59 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: clay ptačí brož, toikka ptáků, chytat ptáky, stud ptáků, fotografie ptáků, lila ptačí brož, včela pták brož, umírají ptáci, barevné ptačí brož, agaporni ptáků.

Informace o výrobku

Značka: AODUOLA Název produktu:Okouzlující Straka brož Velikost: 3,5*4.3 CM Tvar: Pták Kov: Slitina Zinku Barva: Zlatá barva Účel: Dárek, narozeniny, svatba, milenec dárek Pohlaví:Ženy, dívky, dárky,(Ruce kytici)

Obrázky ukazují

Na sobě displej

Údržba:

1. Neotírejte povrch šperky silou. Při čištění, prosím, otřete ji měkkým hadříkem pro suché skladování; 2. Vyhněte se kontaktu s chemikáliemi, parfémy, výrobky péče o pleť, atd. 3. Nedotýkejte ostrými předměty, když na sobě, aby se zabránilo poškrábání povrchu. 4. Nenoste při koupání, pocení a namáhavém cvičení.

O NÁS

Jsme poctiví prodejci. nebojte se.

Q & A

Otázka: Jak zařídit dopravu na mě ? A:doprava Zdarma. Budeme dopravu vaší zásilky z www.kscm-jicin.cz,když vaše objednávky více než $7,budeme jej aktualizovat s registrované sledovací číslo ,být rychlejší a bezpečný Otázka: Má výrobek dorazí do 10 dnů? A. Ano, pokud vaše objednávka je více než $130. Jsme obvykle odeslat objednávku DHL, FEDEX, UPS, TNT. Q:mám obchod on-line,mohu se vás zeptat, pokles lodní dopravy pro mě? A:Jistě,kromě případů, pokles lodní dopravy,podporujeme také snímky pro nahrání na vaše webové stránky,a balení podle vašeho loga. Q. Můžete to udělat design na nás,jak o vlastní výrobky? A;Náš konstrukční tým má odborné znalosti, aby poskytnout šperky řešení, které konkrétně vyhovuje každý customes' požadavek. Q:Jaký je váš poprodejní servis a zpětnou vazbu? Pokud jste obdrželi zboží v rozbité, prosím, kontaktujte nás a dejte mi vědět, kolik množství v rozbité. Pleasecontact nás,budeme znovu odeslat nebo Vrácení peněz

Jemné nebo Móda Módní
Použitelné Příležitostech svatby, večírky, domácí
Značka AODUOLA
Používá Brož dárek, Dekorativní límec, Svatební kytice
Číslo Modelu ADBR036
místo původu Zhejiang, Čína (Pevnina)
Tvar pták
barva Zlato
Pro dav Ženy,Dívky
Styl Klasické
Fit Svetry, kabáty, trička
Pokovování Typ Environmentální Galvanické Pokovování
Typ Položky Brože
Kovy Typ zinkové Slitiny
Tvar\vzor Zvíře
Pohlaví ŽENY
Velikost 3.5*4.3CM
Brože Typ Brože
Materiál Kovové

Související produkty