M0259 Zip Tvar Silikonové Formy, krajky pattern/hranice Fondant Dort Formy, Bakware Nástroje,dort zdobení nástroje

Hodnocení 

97.32 Kč

-30%

139.06 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: jewell silikonové formy, květinové formy, silikonové, einstein silikonové formy, jeřáb silikonové formy, formy křemíku, krajky formy silikonové, dort substrátu, Pečivo nádobí, dort krajky, fondant krajky.

Podrobnosti o produktu

Velikost:22.7 cm*3.7 cm*1 cm Hmotnost:93 g

Zvláštní Poznámka

tato forma nemusí být tak velký, jak si představit, věnujte, prosím, pozornost velikost info, než uděláte nákup Produktu

Funkce Popis :

1:100% silikonové formy raw food grade silicone, projít FDA / LFGB standard bezpečnosti

2: Non-stick , odstraňování snadné , snadné , čisté, šetrné k životnímu prostředí, s nízkými emisemi uhlíku , mohou být recyklovány ;

3:Jednoduchý a praktický , zdravotní , přírodní antibakteriální, měkkost, vysoká pevnost , odolnost proti korozi a přizpůsobivost ;

4: Není snadné poškození,Bez trhlin, odolný , vynikající odolnost proti extrémním teplotám , vysoké teploty 230 stupňů, nízká teplota minus 40 stupňů -40°C-230°C(-40°F--446°F)

5:bezpečnost,Non-jedovatý, Bez zápachu , Vyhřívaná rovnoměrně

6: E, Použití: Fondán dort dekorace, mýdlo formy, vonná svíčka, DIY, atd.

15496

Prosím poznámky:

1)velikost může být 1-4 mm chyba, protože ruční měření.

2)Prosím, snažte se poskytnout podrobné informace, jak je to možné pro adresu,jako je psč,domácí telefon a číslo mobilního telefonu.

3)výrobek je barva bude mírně liší podle různých monitor se.

4)Pokud ruské Federace zákazníka, obvykle je třeba zákazníka jít místo na vyzvednutí zboží,prosím, laskavě věnovat více pozornosti na detaily sledování. Poštovné A Předání

·Pokud chcete sledovací údaje pro kdykoliv,prosím, laskavě si vybrat doporučenou poštou.

·Budeme loď položky do 2 obchodní den a prosím, aby se ujistil, vaše adresa je správná.

·Položky budou odeslány China post obyčejné letecky, Tam je žádné informace o sledování,ale je to bezpečně jako doporučenou zásilku.

·Položky, které si koupíte celková částka výše $7, zašleme doporučeně poštou nebo E-pack,To wil trvat 15-60 pracovních dnů.

·Výše $200, zajistíme dopravu tím, že EMS nebo DHL nebo FEDEX nebo UPS nebo TNT nebo EMS , bude To trvat 5-7 pracovních dnů. Dodací Lhůta

USA 10-60 pracovních dnů

Ruské 25-55 pracovních dnů

Jižní Amerika země 25-60 pracovních dnů.

Ostatní země 25-60 pracovních dnů.

EU států a Asijských zemí, 15-60 pracovních dní Vrací:

Pokud jakýkoliv výrobek obdržel s poškozením, prosím, vyfotit a poslat jej zpět k nám prostřednictvím e-mailu, plnou náhradu nebo nové náhradní bude být uspořádány.Bezplatná výměna bude zaslán spolu s vaší novou nabídku, nebo platit náhradu, náklady na dopravu znovu. Zpětná vazba:

Pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb, očekáváme, že pozitivní zpětná vazba a 5 hvězd podrobné prodávající hodnocení.

Budeme dělat totéž pro tebe. Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou spokojeni s naším produktem a služby,prosím, neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv předtím, než opustí další zpětnou vazbu, odpovíme vám do 24 hodin. w e bude posílat k vám brzy ,a nabídnout nejlepší kvalitu výrobků pro vás!!!

Děkuji!!! Užijte si nakupování zde!

Materiál Třídy
Kuchyň,Jídelna & Bar
Původ KN(Původu)
Certifikace SGS
Materiál Silikonové Pryže
Aby
Číslo Modelu M0259
barva
Velikost
Event & Strana
Sexuálně Sugestivní No
Slavnostní & Party Dodávky
Hmotnost
Aplikace
Balíček
Typ Dort Nástroje
Funkce Eco-Friendly
Značka ALIJIAYING
Dort Nástroje Typ Formy
Obscénní Obrázek No

Související produkty