J. DeL ' or new příjezdu muži bavlna fantazie/calssical šaty košile modrá kostkovaná dlouhý rukáv slim montáž vysoce kvalitní Euro.design

Hodnocení 

144.04 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: lasteral košile muž, pokeball košile muž, pánská košile vysoce kvalitní vlastní, tahy košile muž, pánská košile dlouhý rukáv 3d značek, kitesurf košile muž, pánská košile nízké ceny, vysoká kvalita, muži vysoce kvalitní dlouhý rukáv trička, tričko plaid hat man, beggy košile muž.

Nová sezóna styl, luxusní pánské košile, panama blue checked fabric design, také velmi

populární barva.

100% bavlněné tkaniny, světlé modré barevné ombre check.

Euro.standardní kvalitní tkaniny, přírodní bavlněné příze, materiálů na životní prostředí,

bez poškození chemikálií.

Bezpečnost, pohodlí, hygroskopický a poromeric pro tělo.

Podrobnosti

* střední velikost límec s buttonon * jeden manžety s potiskem tkaniny uvnitř

osobitý design, límeček, speciální

řezání tvar

* zkrácení dolní dobré pro lidské * použití 602 jemný závit, elegantní a

inženýrství a snadné pro pohybující hezké prošívání

Informace o měření pro porovnávání postavy/hmotnost

Show

Košile vyrábí v továrně, která se specializují na práci Eura.objednávky, velikost/vzor

/model veškeré údaje přicházející ze západní návrháři nápady.

Cutaway dno mnohem více kruhovou než normální košile design, dobře vypadající a

snadné pro pohyb, tělo žádný pocit vázat.

Tisk kontrastní látka v límci a manžetě, Euro.design vytisknout v královské modré a bílé barvy.

Vhodné pro zábavu a volný čas.

Carelabel a praní

Měření Velikosti

Každé tričko ve vysoké kvalitě box balení, mějte tričko dobře, když každý zákazník obdrží.

Doufám, že se vám bude líbit !

Podmínky Služby

Náklad:

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY . (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Aby se každý zákazník obdrží jeho/její předmět uspokojivě, aby se zabránilo jakékoli zbytečné ztráty, vážíme si toho, že píšete správné a podrobné adresu pro bezpečné a rychlé dodání. 3. Prosím, vyberte způsob dopravy, když umístíte objednávku.Pošleme položky do 6 dnů, jakmile vaše platba je dokončena .

Expediční poplatek, budeme dovolit E-paket pro lodní dopravu.Pokud jste se zeptal jiné přepravní cesty, prosím, dejte nám vědět před provedením platby, budeme kontrolovat a citovat vám poplatky za dopravu.Pokud to se nevztahuje na nás, budou zahrnuty do celkové platby vaše.

4. Zboží bude dodáno na vybraný způsob dopravy, jakmile dokončíme kontrolu kvality, velikosti, barvy a všechny detaily vaší objednávky.Prosím, buďte trpěliví s ním.

5. Dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek, a to zejména během svátků se může lišit, a to je do značné míry závislá na dopravce.Takže nemůžeme zaručit, že po zboží zasláno dopravcem.Nicméně, i přes to, uděláme, co bude v našich silách, aby položku odeslat v nejbližší době, jak jsme slíbili.A my vám dáme vám vědět sledování zásilek bill Ne.jak brzy jak je to možné.Pokud máte nějaké otázky pro sledování zásilky, prosím, neváhejte a dejte nám vědět, nebo zanechat zprávu pro nás, on-line.

6. Pokud jste neobdrželi vaše položky do právního dnů po zaplacení, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Zákazníků spokojenost je náš první gól.

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.A my vás budeme informovat brzy, pokud žádné změny zásob na skladu, aby vám umožní mít informace o aktualizaci položek, které si koupíte.

Platba:

1. Přijímáme Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney a bankovní převod.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Pokud se vám líbí položky rozhodnete koupit, prosím provést platbu za vaše rozhodnutí, takže můžeme odeslat položku na vás, jak brzy jak je to možné pro vás, aby si to rychle.

Daně:

Dovozní daně, sazby jsou vyrobeny vaše zvyky, to se liší z různých zemí.Takže všechny ceny našich produktů nezahrnují žádné daně, budete muset zaplatit na vaší straně, když je to nutné.

Velikost a Barva:

1. Velikostí jsou ilustrovány s konkrétní měření v podrobné specifikace.Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte.Normálně tolerance v měření velikosti jsou přibližně 1 - 3cm.

Pokud zjistíte, velikost výrobky nejsou vhodné, můžete přímo kontaktovat nás.

Budeme se snažit, aby vám lepší návrhy pro váš odkaz.

2. Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je špatně barvu, prosím, kontaktujte nás nejprve budeme řešit rychle, a uvidíme, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Návrat:

Můžete vrátit zboží do 15-den obdržení, pokud nejste s ní spokojeni .My vám vrátíme peníze, když jsme se dostat položky.Nicméně , kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny , kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu .Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky .Předtím, než se vrátíte položky , prosím, kontaktujte mě, za prvé .

Rukáv Styl Pravidelné
Délka rukávu(cm) Plné
Značka J. DeL ' or
Pohlaví MUŽI
Číslo Modelu J-MS03
Styl Smart Casual
Typ Položky Košile
Vzor Typu Kostkované
Typ Closure Jediné Breasted
Košile Typu Šaty Košile
Límec Turn-down Límec
Materiál Bavlna

Související produkty