SD-9814 9in1 Přesné Šroubovák T6 T5 T4 Phillips000, 00, 0,1 Slotted2.0, 3.0 Opravy Nástroj Parafusadeira

Hodnocení 

92.35 Kč

-2%

95.16 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: t6 xml, počítačová klávesnice design, screwdriv nastavit, pečené šroubovák sada, jakemy oficiální, Hnízdo, dopad matice, šroubovák, přesnost sada nářadí 69, bj 600, wiha xiaomi.

SD-9814 9in1 Přesné Šroubovák T6 T5 T4 Phillips000, 00, 0,1 Slotted2.0, 3.0 Opravy Nástroj

Podrobnosti o produktu 9 v 1 Šroubovák nastavit s T6 T5 T4 Phillips000, Phillips 00, Křížový 0, Křížový 1 Slotted2.0, Štěrbinová 3.0 Magnetické: šroubovák hlavu s magnetickým Barevné hliník a slitiny rukojeť, nerezavějící a anti-koroze Hliníku a slitiny rukojeť s nahrazuje šroubovák tip Rukojeť je snadné a pohodlné přenášení

Materiál rukojeti

Šroubovák tip materiál

Specifikace

Hliník a Slitiny

Chrom-vanadiová ocel

Phillips: #00, #0, #1

Děrovanou: 2.0, 3.0 mm

Hex: T4, T5, T6

Produkt Show

Podmínky služby

Doručení Platby přijímáme Alipay, T/T, Western Union, Paypal a platbu Visa. Kromě Alipay, transformovat poplatek je na straně zákazníka. Věnujte, prosím, aby do 3 dnů, a my zajistíme doručení 1-2 dny. Po Službě máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. Zpětná vazba Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud budete mít jakékoliv problémy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Klikněte na obrázek koupit, co vás zajímá

Balíček 5-9ks
Magnetické No
Materiál Slitiny Mědi
Typ Přesné Šroubovák
Typ Hlavy Šroubu Šroubovák Sada
S Rukojetí, Nebo Ne Ano
Hlava Šroubu Velikost Jak popsat
Funkce Mini
Značka makerele
Číslo Modelu SD-9814

Související produkty