Suché vlasy ručníkem vzduch-polštář masážní houba absorbovat vodu hřeben rychlé a rychlé suché hřeben dítěti, těhotné ženě doporučit

Hodnocení 

113.54 Kč

-11%

127.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kartáč na vlasy, kartáč oholit, baby mini ručník, holič kartáč, opice ručník, vlasy ručník microfib, ručník tygr, vousy hřeben, hřeben vlasy, vzduch kartáč na vlasy.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 1. Podrobnosti: zbavit vaše vlasy rychle a aby se vaše vlasy rychleji než kdy předtím! Lepení na tento hřeben může účinně odstranit lupy. To je jeho nový styl odstranit 39 procent vody z superabsorbent vlákna. Spojuje v sobě ručník a hřeben. Funkce výrobku: Savé vlákno vlny 1. Odstranit 39% vody, pro rychlejší styling můžete masírovat pokožku hlavy. Zastavení růstu lupů Vodou savé vlákno: udržet hřeben čerstvé a svěží straně proudění vzduchu je schopen vysušit vlhkost rychle Lehký design: aby se vaše ruce unavené a uchovávejte v suchu rukojeti inženýrství: To je extra přilnavost V laboratorní testy, průměrné ceně vody z výrobku, který je předmětem různých typů vlasů byl 39 procent. Výsledky nejsou shodné použití. 3. Jak používat je jako hřeben, který používáte. To vám pomůže, aby česat vlasy, který je speciálně navržen tak, aby absorbovat vlhkost z vlasů a rychle absorbují přebytečnou vodu. Krátké vlasy může být použit přímo k absorbování, nechat několik vlhkých vlasů, aby zamknout výživy. Pokud je to dlouhé vlasy. Spolupracovat s vysoušečem vlasů. Můžete snížit průměrnou dobu, a získat více uspokojení. Nechci vyhodit suché vlasy, to bude poškodit vlasy. 4. Jak vyčistit Použijte široký-zub hřeben k odstranění přebytečné vlasy z horní a opláchněte teplou vodou a šamponem. Umožňují hřeben být plně vyčistit na své ruce, od shora dolů, od minulosti k levé straně. Váš úklid bude aktualizovat ultrajemných vláken štětce.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Typ Položky Masáže & Relaxace
Značka HANRIVER

Související produkty