Kuchyňské Baterie Mosaz Černá 2 Odtokové Režimy Kuchyňský Dřez Mixer Kohoutek 360 Otočit Jeden Rukojeť Jediný Otvor Horkou Kohout Studené Vody

Hodnocení 

646.65 Kč

-34%

994.84 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kuchyně kohoutek vody, kuchyně kohoutek s pitnou vodu, kitchen mixer tap, kuchyně kohoutek, kuchyňský dřez kámen, dřez kohoutek, zelené vody, maso mix, vynilu, černá kuchyně kohoutek.

Produkt úvod: 1. Kuchyně kohoutek zásuvky je navržen s honeycomb perlátor.Baterie mají 2 Režimy Odtoku, který lze upravit podle vlastní potřeby.Voda není snadné, aby se splash, když se používá. 2. Kuchyňský dřez mixer kohoutek jeden rukojeť jediný otvor může být použit pro teplou a studenou vodu, a můžete nastavit vhodnou teplotu vody podle vaší vlastní potřeby. 3. Otočení o 360 stupňů kuchyně kohoutek je vhodný pro všechny druhy dekorace styl apartmány, vily, hotely, nákupní centra atd. 4. Kuchyně kohoutek je vyroben z mosazi a keramický ventil jádro.Je dodáván s dvěma hadicemi,snadná instalace. 5. O návrat politika: Pokud nejste spokojeni s našimi výrobky, nebo máte nějaké další otázky, prosím, dejte nám vědět co nejdříve.Budeme reagovat do 24 hodin.Pokud to je naše chyba, že jsme se opravit a dát uspokojivé řešení.Pokud se vám poznat naše produkty a služby, prosím, nezapomeňte zanechat pozitivní zpětnou vazbu 5 hvězdiček, budeme velmi vděční za vaše povzbuzení.

Typ Keramická Deska Cívky
Sprej Typ NIC
Povrchové Úpravy Mosaz
Studené A Horké Vody Ano
Funkce Studené a Teplé
Styl Jediný Držitel Jediný Otvor
Povrchová Úprava Zčernalé
Značka BAIANLE
Počet Otvorů pro Montáž Jednootvorová
Otočná Nebo Ne Ano
Číslo Modelu BAI3210-
Ventil Základní Materiál Keramické
Typ Instalace Deck Montáž
Materiál Mosaz
Počet Popisovačů Jednotný Handle

Související produkty