DWZ doprava Zdarma 304 z nerezové oceli, DN15-DN32 Dva-kus Míč Valv vnitřní závit vnější závit vysoké teploty

Hodnocení 

210.43 Kč

-50%

420.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 12v elektromagnetický, thermomet, svorka ventilu, kondicionér kompresor 12v, 650B, 220v kompresor, filtr yong heng kompresor, jarní ventil tlakový hrnec, cilindri pcp ventil, 4500psi kompresor.

Drop Shipping Služby: 1.Všechny produkty v našem obchodě, podporu pokles lodní dopravy , jsme upřímně těšíme se na spolupráci s vámi 2.Můžeme Podpořit CSV/Excel Souboru Dropshipping.- E-mailová Podpora. 3.Nemáme žádné omezené zásoby plnit objednávky na denní bázi 4.Žádné faktury nebo receip nebo propagační materiály v ceně.O doprava: 1.Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 2.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 3.Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 4.SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny. 5.Pokud jste neobdrželi vaše orderafter 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!Jak Objednat: Prosím, použijte "NÁKUPNÍ AUTO", aby se, aby více než jednu položku, Klikněte na tlačítko " Přidat do Auto ", poté, co všechny položky byly přidány do nákupního košíku,

klikněte na " Zobrazit Nákupní Auto ",pak" Koupit od tohoto prodejce ", nakonec zaplatit.Zpětná vazba: Prosím, zanechte nám 5 hvězdiček jako povzbuzení, pokud jste spokojeni s našimi položky.

Prosím, kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni,budeme nabízet nejlepší služby, dokud nebudete spokojeni!

Struktura Míč

Související produkty