PRO ASUS K01G M81C ZÁKLADNÍ DESKA 60NK01G0-MB000

Hodnocení 

626.75 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: H170, hm77 desce, základní deska asus sli, 1155 základní deska, základní deska x58, hm77, Lga 1150 základní deska, 1156 lga desce, základní deska pc, 81 podpora.

Všechny produkty testovány a fungují perfektně

Obrázek Produktu

Základní deska test funkce postupy:

1. Zkontrolujte vzhled, jako terpentýnem, prach, cín pájecí nebo jiné špinavé stopy na desce.

2. Zkontrolujte, zda nedostatek elektronických izolace gumovaný papír.

3. Zkontrolujte, zda chybí kování, rez, hniloba, tepla, odstranění podvozku.

4. Zkontrolujte vnitřní a vnější konektor LCD displej , Dvě paměti, DVD ovladač, připojení k Síti, Hlas, Myš, Klávesnice, Číselník, USB, SD konektor, PC, 3.3 V, VYSÍLAČKA, baterie, Baterie, zda vybití a nabití, Full běh 3D, Restartujte systém alespoň dvakrát.

Balíček:

Být zabaleny v Dopise, anti-statické tašky, zabalené do bublinkové sáčku, v krabičce;

DOPRAVA

1.EMS,UPS,Fedex,DHL : Doprava omezení na webové stránky zveřejněné na čas přednost.

2.Post Doprava : přepravní doba je dlouhá,pokud potřebujete zboží naléhavé ,prosím, ne si to. A tyto Po doručení nesmí být sledovány, a může mít za následek zpoždění nebo ztracené pozemky.

3.Pokud jste z Ruska,vyberte si Prosím EMS a China Post Air Mail. Protože ostatní Vyjádřit asi být vráceno na Celní. Klíčové je, měli byste mi říct svoje celé jméno , Podrobné Adresu,díky .

4.Pokud jste z Brazílie,prosím, řekněte mi, CPF nebo CNPJ,bez,zboží bude vrácené na Celní.

5.Prosím zkontrolujte kvalitu a stav zboží, zejména LCD LED sklo obrazovky, než aby podpis na Airway Bill. Pokud zboží je rozbité během přepravy, oznamte to prosím místní kurýr na náhradu škody.

6.Poznámka: náklady na Dopravu jsou uvedeny včetně palivových příplatků. Dovozní cla, daní a jiných celních související poplatky nejsou zahrnuty. Kupující nést veškerou odpovědnost za všechny další poplatky vzniklé (pokud existuje).

ZÁRUKA

1.Nabízíme 30 dní záruka na naše výrobky .Po obdržení zboží prosím otestovat najednou, jestli to má problémy, prosím, kontaktujte nás a vrátit se k nám do 14 dnů na vlastní náklady, po 14 dnech nemůžeme nabídnout plnou náhradu .

2.Jsme zodpovědní za výměnu a poslat další na vás letecky Zásilky nebo DHL. ale možná jsme loď ještě jednu, poté, co obdržíme jedno pošlete zpět .

3. Pokud potřebujete loď s nákladem zpět a žádat vrácení peněz (zboží, práci, ale budete chtít poslat zpět), můžeme vrátíme vám nákladu , nebudeme vrácení přepravní poplatek, prosím, pochopit !

ZPĚTNÁ vazba

1.Vaše spokojenost je naším cílem. Pokud jste spokojeni našich produktů a služeb, jsme upřímně doufám, že si můžete nechat nám pozitivní zpětné vazby s 5 hvězdiček , což je velmi důležité pro růst naší malé společnosti ,předem děkuji !

2. Pokud nejste spokojeni, prosím kontaktujte nás prostřednictvím Ali Zprávy před nechte neutrální nebo negativní zpětnou vazbu ,věříme, že každý problém může být vyřešen tím, že otevřený a přátelský rozhovor.

3. Položky mohou být vráceny pro výměnu do 7-14 dnů.

4.Vadné zboží musí být oznámeny nejpozději do 7 dnů po obdržení položky.

5.Vadný produkt musí být vrácen do 7-14 dní od data, kdy jste obdrželi vaši objednávku.

6.Nepřijímají slečna cílem vrátit, a to bez náhrady povoleny.

7.Vrátil položky musí být ve stejném stavu, jak jej obdržel.

8.Doprava/Manipulace/náklady na Pojištění jsou nevratné.

Vyplňte, prosím, RMA formulář pro jakékoliv vrácení položky.

UPOZORNĚNÍ

1. jsme také přijímat paypal platby .pokud potřebujete , pls kontaktujte nás, a já vám řeknu, náš paypal účet , nebo můžete vidět to v obchodě domovské stránce .

2. Když budete platit za to, ujistěte se, dejte nám správné údaje, jako je jméno příjemce, adresa, psč, město, jméno, telefonní číslo , díky!

3. Naše otevírací doba je 9:00 -20:00 hodin, od pondělí do pátku,v Pekingu čas , budu odpověď do 24 hodin ( vyloučit víkendech a svátcích ) , prosím, trpělivě čekat, děkuji !

4. Předtím, než jsme se poslat , budeme testovat znovu, aby se ujistil, náš zákazník dostane perfektní pracovní

Chipset hm77
Položka Stav používá
Číslo Modelu K01G
Typ Paměti DDR3
Grafická Karta Typ Integrované
Značka PERHENSIN
Chipset Výrobce INTEL
S CPU No
Kompatibilní Značka Asus
Série Apire

Související produkty