Moderní LED RGB Noční Světlo Stmívání Kvantové Lampa Modulární Dotykové Osvětlení Noční Lampa Magnetické DIY Krytý Ložnice Dekor

Hodnocení 

288.07 Kč

-32%

429.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: velikonoční výzdoba, 3 velikonoční dekorace, syn lampa, sailor moon bat, úkol světla, squirtle top, led, mezi námi plushi, le světlo, třásně lampa.

Bílé Světlo

Dropshipping

Zákaznický Servis · Pokud tam je nějaké problémy balíčky, které jste obdrželi,prosím, kontaktujte nás nejprve, než budete dělat cokoliv jiného. · · Prosím neotvírejte sporu před kontaktujte nás! · Prosím neotvírejte sporu před kontaktujte nás! · Prosím neotvírejte sporu před kontaktujte nás! · · Spor je řešen www.kscm-jicin.cz oficiální.Platforma není moc profesionální produkt problémů.Nemůžou pomoci vyřešit problémy dokonale,také tam je dlouhou dobu sporu zpracování.Prosím, věřte nám,můžeme vám nabídnout uspokojivé řešení.Získejte více sleva

Modulární Dotykové Osvětlení To je modulární touch-sensing nástěnné světlo.Použijte šestihranný diskety vytvořit nějaké struktury, aby vyhovoval vašim potřebám, pak to zapnout a vypnout dotykem.Přizpůsobte Si Svůj Prostor Rychle modulární složkou je ekvivalentní k systému, který lze snadno přizpůsobit pro jakoukoli scénu.Použití magnetické hrany pro připojení světla společně vytvořit strukturu, která nejlépe vyhovuje vašemu interiéru.Slide On/Off Nástěnné světlo je zapnuto a vypnuto uživatelem je fyzický dotek.Kapacitní senzor je použit jako přepínač, který otočí jednotlivých součástí zapnout nebo vypnout, když uživatel tělo dotkne povrchu.Tato konstrukce umožňuje uživateli efektivně snímek, kam chtějí nebo potřebují světlo.Vybudování Terminálu Jednotlivé komponenty lze snadno spojit dohromady tím, že magnety se nachází na okraji výrobku.Šestihranný tvar umožňuje tyto kusy musí být vykládané dohromady a poskytuje příležitost pro řadu různých struktur.Tento proces umožňuje uživateli vytvořit světlo, které odpovídá jejich potřebám.Množství Limit V současné době, můžete se připojit k 65 bloky na stejný napájecí obvod.Další testování a vývoj se bude zvyšovat.Větší displej může být dosaženo tím, že izoluje kontakt mezi různými světly.Specifikace Materiál: PP+LED Světlo+Slitina Velikost:Na Modul: 10cm (rohu do Rohu, Ne Hrana)Barva: Bílá Výkon: 1W (Na Modul) Poznámka:Tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky.Prosím, dovolte 1-2mm liší vzhledem k ruční měření, díky.

RGB

Další Služby: svítidla a další zboží lze zakoupit na účet.Uveďte, prosím, obrázky produktů a velikostí. 1: Přepravní režim: DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, China Post:; Globální lodě (s výjimkou některých zemí nebo speciální odlehlých místech); Pokud kupující zvolí způsob dopravy, který není vhodný pro balení, prodávající je povinen ho změnit. 2: Pokud kupující neobdrží zboží po dlouhou dobu, prosím, kontaktujte prodávajícího v čase.Prosím, ne otevřít spor.Prodávající bude zpracovávat pořadí poprvé. 3: Celní odbavení úkoly: prodávající není odpovědný za dovozní celní odbavení obalu, je kupující povinen jasné, celní.Kupující je povinen nést cel.Následující je oznámení o ochraně práv a zájmů kupujících: 1. Pokud kupující obdrží balíček, je balíček poškození/vada/Špatné zboží, rady, prosím, pořizovat fotografie produktu v čase, obraťte se na prodejce pro po-prodejní zpracování objednávky.Prosím, ne otevřít spor.Zavázali jsme se k manipulaci správně a dělat naše nejlepší, aby chránit práva a zájmy kupujících.Děkuji 2. Vzhledem k problému světla při fotografování, tam mohou být rozdíly v fotky a objekty, zvažte prosím jasně, při objednávce, nepřijímáme spory v těchto otázkách.Zpětnou vazbu, návrhy: 1: Naším cílem je poskytnout všechny zákazníky s nejlepší zboží a služby, a usilovat o spokojenost zákazníků hrát na 100%.Zpětná vazba a doporučení od zákazníků je pro nás velmi důležité a další kupující. 2: je-Li spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu (pět hvězdiček), jako odměnu, pokud máte pocit, nespokojeni, můžete se obrátit na prodávajícího kdykoliv řešit.Pořadí, cena nezahrnuje cla.

Zdroj Světla LED Žárovky
Značka JAXLONG
Materiál Těla Plastové
Je Žárovky Zahrnuto Ano
Typ Položky noční světla
Napětí 220V
Je Baterie Potřebné No
Tvar Srdce
Je Inteligentní Zařízení No
Číslo Modelu 5.27 Q
Energie Touch
noční lampa Moderní
měsíc lampa led noční světlo
Příkon 0-5W
Je Baterie Zahrnuty No
Použití Dovolenou
Typ Baterie NIC
lampa Noční Světlo
Původ KN(Původu)
Typ Noční Světlo
Certifikace CCC
Napájecí Zdroj AC

Související produkty