Zakázku/velikost Perseus Azur Lane Cosplay Perseus Cosplay kostým šaty žena

Hodnocení 

3 258.55 Kč

-4%

3 430.05 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pouze pro dospělé, cosplay, azur lane, b azure lane cosplay, roon azur lane, kastking spartaku tyč, plakát azur lane, anim obrázek, azur lane cosplay, azur cosplay.

Je to na zakázku ,tak prosím, vyberte si : jedna velikost a nechte vaše měření : výška , váha , poprsí ,pas, kyčle ,horní obvod paže ,obvod krku :) bude to trvat 15-20 dní ,tak prosím, mysl, svůj čas ^^

Zahrnuje: pokrývka hlavy, šaty, rukávy, ponožky

shippingPolicy

Jsme Loď na celém Světě

Položky jsou dopravu z Číny pomocí leteckou poštu, dostanete k většině zemích do 15 až 30 pracovních dnů.

Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 40 pracovních dnů.

Volitelné Přepravní Metody

Pokud chcete, rychlejší dopravu a chtěli využít Expresní služby, jako je EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, budeme nabízet konkurenceschopné ceny, se slevou, prosím, kontaktujte nás pro další informace. V normálním stavu, bude zboží dodáno do 4-10 pracovních dnů po dodání.

Pozemek Zpoždění: Pokud balíček zpoždění v lodní dopravě (více než 30 dnů od data odeslání), prosím, kontaktujte nás prostřednictvím obchodu jeslí .

Zákaznický servis: Pokud máte jakýkoliv problém, prosím neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím obchodu jeslí kdykoliv, budeme rádi, aby vám pomohl co nejdříve.

Stížnost

Pokud nejste spokojeni s předměty, nebo naše služby, prosím, kontaktujte nás dříve, než budete kontaktovat www.kscm-jicin.cz.

PROTOŽE: Budeme poskytovat rychlejší a rychlejší řešení, než www.kscm-jicin.cz. Vaši pomoc a pochopení bude vysoce ocenil.

Návrat Politiky

Výnosy budou přijímány pouze v případě, že položka byla hrubě zkresleny nebo obdržené v chyba nebo poškozený stav do 30 dnů. A kupující bude odpovědný za vrácení nákladů. Plná náhrada bude poskytnuta po obdržení zboží vrátit. Ty se doporučuje, aby přečtěte si přehled před uvedením vaší objednávky. Pokud budete mít jakékoliv otázky, uvítáme váš e-mail diskutovat podrobněji. Budeme odpovědět na všechny otázky, aby to nejlepší z našich schopností.

Název Oddělení Dospělé
Materiál yarnsa
Původ KN(Původu)
Speciální Použití Kostýmy
Typ Zdroje hra
Znaky perseus
Číslo Modelu 1
Komponenty Šaty
Pohlaví Unisex
Typ Položky Sady

Související produkty