Super Dlouhé Přísavkou Anální Vibrátor Prostaty, Masáž Anální Bič Butt Plug Měkké Anální Masturbátor Velké Dlouhé Dildo Dilatátor, Sex Hračky.

Hodnocení 

127.17 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: muž, bdsm, dildo, varlat, prostaty masér, moje sexuální hračky, ge plug, sex hračka, anální, massag prostaty, vibrat, sex.

Produkt IMformation velikost: Velká velikost: 480 mm*49mm hmotnost: 458g Médium: 410mm*45 mm Hmotnost: 290g Trubka: 334mm*38 mm Hmotnost: 160 g Balíček: Balené v krabičce, poslal přísně důvěrně

Poznámka: vzhledem k metodě měření a měřicí přístroje liší, takže velikost může mít trochu odchylka, to nepatří popis chyby.

Náš závazek: 1) Pokud jste neobdrželi položku na čas, nebo máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás e-mailem nebo AlieExpress zprávu, odpovíme vám do 24 Hodin.Budeme se snažit v našich silách, aby vám nejlepší řešení komunikace. 2). Výrobek je poškozený, ztracený, plně vrácena, nebo nesnášet během přepravy. 3). Není doručena v průběhu období závazku, a to plnou náhradu nebo odeslat 4). Pokud tam jsou nějaké problémy, my vám odpovíme do 24 hodin. Doufáme, že, dejte nám vědět, než spor. Budeme se s tím vypořádat v čase, děkuji moc. Balíček, Zcela důvěrné, není třeba se obávat, jsme profesionální balení Doprava: 1), Protože specialita výrobku (účtován a tekutiny), speciální programy jsou zapotřebí. Budeme dávat přednost bezpečnější a rychlejší dopravu. Doufám, že si vaše pochopení. Děkuji moc. 2) Budeme vybírat dopravy kanálu, který je nejvhodnější pro vaši zemi, zaručuje rychlejší dopravu. Dobu přepravy 1) Běžné poštovní přepravy, Evropa a Spojené Státy, obvykle do 7 pracovních dnů - 30 pracovních dní 2) Pokud potřebujete rychlejší přepravní doby, prosím, vyberte DHL UPS EMS způsob dopravy, prosím, kontaktujte nás pro cenu dopravy, doporučíme vám ušetřit peníze rychlá doprava.

Funkce Super Dlouhý Anální Plug
style2 sexuální hračky pro ženy/muže
Styl Anální Masturbátor
Sexuálně Sugestivní No
Číslo Modelu 20200709
Použití Prostaty Masér
Obscénní Obrázek No
Značka NoEnName_Null
Styl 1 butt plug
Velikost 4 sizes
Materiál Silikonové
Typ Položky anální dildo
style3 Důvěrné dodání
barva Maso/Černá

Související produkty