Swing, Křeslo, Polštář, Pohovka Sedadlo Polštář Zahustit Non Skluzu Domova Soft Židle Sedák Krytý Kolébky Visící Židli bez židle

Hodnocení 

191.18 Kč

-49%

375.01 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: já pohovka polštář, obdélníkové polštáře dekorativní, tábor houpačka židle, korektor držení těla. mno, bike gel polštář, židle polštář sedadla, mimosa visí vejce židle, cussion, pokrývá de dekorační polštáře na pohovce, černá holka polštář.

[relateproductdetail/]

Zahrada Balkon Měkké Kolébce, Židli Polštářky, Závěsné Vajíčko Židli Polštář Houpačka Židle Tlusté Sedadlo Polstrované Podložce, Ne Židle

Funkce:

Kůže-příjemný materiál: polštář je vyroben z husté kartáčovaný tkaniny, s vysokou hustotou, kůže-přátelské, tření-odolný proti vlhkosti-absorbující, odolné.

Nadýchaná náplň: polštář je naplněn 6D duté bavlna, která má dobrou odolnost, propustnost vzduchu a loft, není snadné, aby deformovat a vždy udržuje načechraný pocit.

Nechat si odpočinout: polštáře jsou ergonomicky navrženy tak, aby se zabránilo ocas a hip únava.

Anti-slip polštář: polštář styl je jednoduchý, můžete se těšit na volný život, integrovaný anti-skluzu design, polštář je zcela zabalené, transparentní a pohodlné.

Upevňovací popruh: polštář je navržen s non-slip popruhy, které mohou být připojeny k závěsné vajíčko židli, aby se zabránilo klouzání, a to má multi-bod fixace, humanizovaný design, a není posun. A sedák je okamžitě uzavře a nemůže být odstraněn.

Specifikace:

Barva: Šedá/Oranžová/Zelená/Hnědá/Černá/Tmavě Modrá/Červená

Poznámka:

Pouze polštář,závěsné koše, není zahrnuta.

Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

Prosím, dovolte 1-3mm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Houpačka Židle Polštář

Drop Shipping Služby.

1.Nemáme žádné omezené zásoby plnit objednávky na denní bázi. 2.Pro USA/CA /RU přepravní rychlost je velmi rychlý. 3.Prioritní doručení,rychlé dodání do 48 hodin. 4.Žádné faktury nebo receip nebo propagační materiály v ceně. 5.Podpora CSV/EXCEL ( větší objednávky) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Vzor Typu Solidní
Technics Netkané
Rozpárat a Umýt Odnímatelný a Omyvatelný
Číslo Modelu Swing židle polštář
Tvar U-Tvar
Styl Moderní
Původ KN(Původu)
vzor Háčkované
Materiál Polyester / Bavlna
Funkce Paměť
Typ Tlumicí
Náplň Bavlna
barva Šedá/Oranžová/Zelená/Hnědá/Černá/Tmavě Modrá/Červená
Použití Sedadla

Související produkty