Rose výšivky na baseball čepice pro ženy bavlna nastavitelná módní táta klobouky letní jarní Panama hip hop čepice pokles lodní dopravy

Hodnocení 

86.08 Kč

-20%

107.70 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: klobouk panama, cap, baseball cap ženy, aux táta, nejvyšší klobouk suprem, klobouk žen, káva mami, čepice teplé, mesh cap basball, la baseball.

náš obchod

PLATBA: 1. přijímáme pouze alipay.Pokud máte jakýkoliv dotaz o tom, jak umístit objednávky, prosím, kontaktujte nás ZÁSILKY : 1.To trvá asi 3 až 5 dnů na přípravu vaší objednávky, protože příliš mnoho příkazů pro nás každý den,doufám, že můžete pochopit. 2.prosím, double zkontrolujte, zda výchozí řešení před podáním objednávky.pokud chcete změnit adresu,prosím, napište nám na jednou, poté, co vaše platba. 3.naše logistika zahrnuje způsoby China Post Air Mail,Epacket,www.kscm-jicin.cz standardním způsobem. China Post Air mail: 25-45 dní. www.kscm-jicin.cz standardním způsobem,po dobu 20-30 dnů epacket: 11-25 dní v adddition,do Jižní Ameriky,doba dodání je trochu delší ,zhruba 60 až 75 dní, protože z dálky. FAQ 1. jak sledovat svou zásilku? můžete sledovat v www.kscm-jicin.cz platformy 2. myslíte si, podporu na velkoobchodní a pokles lodní dopravy? ano,děláme.existuje mnoho klientů, kteří dělat drop shipping a velkoobchod v našem obchodě.jen to,prosím, 3.nejsem spokojen s kloboukem,jak můžete tento problém vyřešit? vážení,budeme kontrolovat každý klobouk před odesláním.a dobré balení do big air bag chránit.takže prosím, nebojte se, je-li zboží poškozené cestou,prosím, kontaktujte mě najednou.doufám, že můžeme to vyřešit s firiendly způsobem. pro muže vyrobený rozbité,kupující by měl, že odpovědnost. pokud klobouk je dobrá,jen vám nevyhovují,prosím, vrátit to do nás,jako své návratové politiky,je kupující by měli vzít na starosti přepravní náklady.vrátíme vám po obdržení zboží a potvrdit, že je dobrý.

Klobouk Velikost Jedna Velikost
Číslo Modelu 888
Vzor Typu Květinové
Pohlaví ŽENY
Typ Položky Kšiltovky
Styl Ležérní
barva černá
Název Oddělení Dospělé
Řemínek Typ Nastavitelný
Velikost 55-60cm
Značka OIGOTTEKI
Doba Dodání 7-45 dní,na základě způsobu, jakým si vyberete
Materiál Bavlna

Související produkty