ERIKC F 00R J02 517 Elektromagnetické Komponenty F00RJ02517 Sada na Opravu Vstřikovací Jednotky Tvorba Směsi F00R J02 517 Pro Cummins

Hodnocení 

322.24 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: společné injector rail, common rail vstřikovače opravy, ns sx, vytahovač vstřikovačů, opravárenská sada vstřikovače, rcm sx, sloupec kit, opravárenská sada vstřikovače cri, common rail vstřikovače nástroj, CR vstřikovače.

Stav: 100% NOVÉ , vysoce kvalitní,snadná instalace

Prosím, ujistěte se, že výměnu číslo dílu odpovídá části výměně

Prosím, podívejte se na naše fotografie a ujistěte se, že části obrázku vypadá totožné s vaší skladem jeden

Vyhnout nákupu špatné příslušenství. Pokud máte nějaké otázky. Můžete nás požádat o radu. děkuji moc.

Existuje mnoho automobilových dílů v našem obchodě. Pokud nemůžete najít příslušenství, které potřebujete, můžete nás kontaktovat. přeji vám šťastný život. Děkuji

1. Produkt show:

2. Horký Produkt seznam:

3. O nás:

Zhengzhou Liseron Olejové Čerpadlo A Tryska Co., Ltd se specializuje na základní náhradní díly pro dieselové vstřikovací systém pro více než 20 let, především výrobní a prodejní ČR injectoes, trysky, ovládání valvee, ventil kapoty, CRIN soupravy na opravu vstřikovacího ventilu seřizovací podložky, common rail injector testery a opravy nástrojů. Kromě naší vlastní značky "HAOTENG" a "DYD", jsme také výhradním zástupcem UK ERIKC.

S rostoucí světové normy auto emisí, podílu na trhu a požadavky ČR výrobky s nižší spotřeba energie a nižší znečištění zvýší ze dne na den. Čelí obrovský potenciál mezinárodního trhu, Liseron je ochotno poskytnout vysoce kvalitní produkty a služby pro naše zákazníky na základě konceptu technologické inovace a upřímný. V souladu se základním konceptem vzájemného prospěchu, dlouhodobou spolupráci a společný rozvoj, jsme ochotni vytvořit alianci s dobrými přáteli po celém světě, společně pracovat na vytvoření obchodní příležitosti, a aby naše nebe modřejší!

Výrobce Automobilů Zaměnitelné
Značka ERIKC
Položka F00RJ02517 Sada Dílů
Model Ne Vstřikovací Jednotka F 00R J02 517
Hrubá hmotnost 250g/pc
Čistá Hmotnost 200g/pc
Oblek pro vstřikovače Opravná sada čerpadla-vstřikovací jednotka F00R J02 517
Auta nebo typu motoru Vznětový motor. F00RJ02517 kotevní deskou CR.
Aplikace vstřikovače nafty
Položka Délka FooRJ02517, FooR J02 517, F ooR J02 517
Typ Materiálu High-speed Steel

Související produkty