Nové Trendy Pánské Bílé Zelené Barvy Kauzální Mokasíny Ploché Boty Platformy Mokasíny Muž Hip-hop Deska Tenisky Pro Internetové Celebrity

Hodnocení 

811.01 Kč

-20%

1 013.88 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dámské bílé mokasíny, platforma boty ženy, pasjel zelené boty, knit pánské tenisky, očko plachtou, pánské boty červená bílá podešev, blok platforma boty, ležérní mužů boty, bílé mokasíny, gentleman, pánské bílé boty mokasíny.

Vítejte v našem obchodě

>>> Vyberte Si Velikost

- Naše velikost je podle nohy délku .prosím, vyberte si velikost accordding, aby délka nohy . - 98% kupujících si vybrat správnou velikost na základě měření délka nohy . - Pojďme si vybrat správnou velikost podle čtyř kroků .Sept 1 : Připravit prázdný papír Sept 2 : Místo nohou na prázdný papír Sept 3 : konec patu a špičku nejdelší prst Sept 4 : Měření délky s pravítkem a zjistit velikost na níže graf Poštovné: Pokud chcete zboží poslat express, musíme vám účtovat další expediční poplatek. (například, EMS, DHL, Fedex ,TNT...) Budeme se snažit v našich silách, aby vám poskytnout vynikající služeb námořní dopravy. :) Mezinárodní dodávky je vysoce závislý na místní celní a místo příspěvek na dopravu nebo počasí , vzdálené místo svého pobytu .takže některé pozemky bude mít zpoždění nebo položku brokened, ale nebojte se o to ,jestli se to stalo pls kontaktujte nás za prvé, budeme jednat s ním .Pokud jste neobdrželi pozemku před koncem chránit čas, prosím, neprodleně nás kontaktujte, budeme vás kontaktovat china post podívat se na to a pak vám uspokojit řešení.Zpětná vazba: Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!Kontaktujte nás: Jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás.(nechte zprávu z www.kscm-jicin.cz ) My\'ll odpověď svou zprávu do 24 hodin.(Pondělí-sobota) Přeji šťastný zážitek z nakupování na www.kscm-jicin.cz. :)))))

Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Stélka Materiál PU
Jméno sportovní módní pánské tenisky
Typ Skateboardové boty
Název Oddělení Dospělé
Typ Položky obuv pro volný čas
Původ KN(Původu)
Funkce Vodotěsné
Podešev Materiál Gumové
sportovní boty sportovní obuv
Značka okkdey
Podšívka Materiál PU
Číslo Modelu Červené Spodní Boty Pro Muže
Tenisky bílé Pevné Tenisky
Vzor Typu Květinové
Sezóna Jaro/Podzim
Zimní Boty obuv pro volný čas
Typ Closure Krajka-Up
Materiály pánské boty luxusní značky PU Kůže
Boty Typu Mokasíny
Pro pánská sportovní obuv/hip hop boty
plus velikost Mokasíny
Styl pánské vysoké módní tenisky
Horní Materiál PU

Související produkty