9-10 palců vlny sametové auto leštění wheel Set Auto Leštička Pad Kapotou Měkkého Mikrovlákna Leštění Kapoty Leštící Pad Kryt

Hodnocení 

56.01 Kč

-40%

93.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: auto gadget, auto polské indie, mikrovlákno sukně, logo mikrovlákna, dlážděná leštění kol, vzduchové pistole, rim, strach měkké, 06A, automobily péče.

Popis produktu

Informace O Výrobku: Název Produktu: Auto Leštička Pad Kapoty, Výměna Auto Voskování Kapoty Sada Použití: Aplikujte na 9"-10" Auto Leštička Materiál: Vlněné, Bavlněné, Z Mikrovlákna, Coral Fleece Barva: Bílá Funkce: Omyvatelný a opakovaně použitelné POUŽITÍ : Aplikujte na 9" - 10" Auto Leštička; Může být používán pro všechny druhy nábytku, v automobilovém, kov, bronz, dřevo, barva, design interiéru, moderní kuchyňské nádobí, hudební nástroje, jako jsou konečné leštění postup, speciální na povrch a jejich části a leštění. VYSOKÁ KVALITA : leštička kapota se skládá z high-intenzity závity, které jsou není snadné zlomit, přijetí dokončit obrábění v případě linky a čištění-ujistěte se, že to může být použit opakovaně. DLOUHÝ ŽIVOT: jako mikrovlákno vlastní funkce, dobrou houževnatostí a rozšíření, jeho životnost je více než 4 krát života obyčejných ručníky. může být použit opakovaně, nebude se deformovat tím více praní, není plíseň nebo hniloba v mokré. MULTI-FUNKCE : Tento Waxers Kapoty Sada se skládá můžete dosáhnout voskování, čištění a leštění funkce, měkký materiál, ne ublížit barvy v BEZPEČÍ : nepouští Vlákna, Mikrovlákna a měkké syntetické rouno materiálů je v bezpečí na malování a jiné jemné povrchy. To zabraňuje vlákna z lepení na čerstvě vyčištěné auto.

Původ KN(Původu)
Typ Leštění Podložky
Položka Průměr 10inch
Funkce Pro Auto Leštění Buffer
Typ Materiálu Vlny
Typ Položky Houby, Utěrky A Kartáče

Související produkty