2ks Auto Přední Nárazník BITURBO 4MATIC Logo Nálepka Pro Mercedes Benz AMG GLA, GLC, GLE, GLS CLS GT E S Class Car Tuning Doplňky

Hodnocení 

214.54 Kč

-29%

306.46 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: mercedes x253, merceded, mercede amg, amg nálepka, amg w176, amg w177, amg, mercede glc, gna mercedes, auto přizpůsobení příslušenství.

Funkce: ✔ Zbrusu nové ABS plast pochromování, vysoký lesk, vysoké textury. ✔ Personalizované identifikační označení, určené pro vozidla, ukazuje jedinečnou atmosféru. ✔ Speciální Proces, tří-vrstva pokovení, stříkací lití proces integrálně. ✔ Znak je navržen tak, aby trvat několik let, nikdy vyblednutí, voda důkaz a samolepící. ✔ Jednoduchá Instalace, Čisté montážní plochy,samolepicí páska je součástí na zadní straně odznaku. Parametry: Materiál: ABS + Chrom Typ: Dopis, Znak, Logo Produktu: BITURBO 4MATIC Barva: Stříbrná, Černá Velikost: 14 cm * 3 cm * 0,3 cm Hmotnost: 30g obsah Balení: 2 Kusy

Položky jsou dodávány s 1-3 pracovních dnů až po úplném zaplacení je potvrzena. Tam budou nějaké zpoždění pro dovolenou, jako je Národní Den, Čínský Jarní Den, a tak dále, budeme se snažit v našich silách, aby zajistil doručení po dovolené končí, doufám, že můžete pochopit.

2. Doprava zdarma na celém světě

a. E-paket, obvykle trvá 10-20 dní na místo určení

b. China Post Registrovaných Air Mail, obvykle trvá o 16-35 dní do cílové země (To bude odloženo kvůli víkendy, svátky, vzdálené oblasti, atd.)

c. Další komerční metody, prosím, kontaktujte nás před zaplacením.

3. Pokud jde o sledování info (pokud zvolíte lodní metody, které mají sledování informací), prosím klikněte www.17track.net pro vás odkaz.

4. Pokud přesto nechcete přijímat objednávky do 60 dnů (s výjimkou Brazílie), prosím, kontaktujte nás první, budeme kontrolovat a řešit problém. Všechny zprávy budou odpověděl do 24 hodin obecně, někdy jsme se zpoždění pro víkend nebo dovolenou, pokud se nemůžete dostat naše reakce po 48 hodin, prosím, laskavě zkontrolujte spam, nebo nás kontaktujte s e-mailem.

5. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

1. Budete mít 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit to, jakmile jste jej obdržel. Pokud máte vlastnil položky více než 7 dnů, má se za to, že byly použity, my nebude problém si náhradu nebo výměnu. Nemáme žádné výjimky. Přepravní náklady je společná pro oba prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout sledovací číslo, konkrétní důvody pro návrat, a vaše číslo objednávky.

3. My vám vrátíme plnou vítězná nabídka částku, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi komponenty a příslušenství zahrnuty. Po oba kupující a prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz nebo si můžete zvolit mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobky nejsou, jak inzeroval.

1. Vaše uspokojivé, je náš konečný cíl, a váš názor nás bude tlačit dál.

2. Pokud jste uspokojení s našimi produkty a služby, prosím, laskavě zanechte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu.

3. Pokud jste hlen uspokojit s našimi výrobky nebo služby, prosím, neprodleně nás kontaktujte ještě před nám neutrální nebo negativní, tak, že můžeme uspokojivě řešit své problémy.

Typ Položky Samolepky
Funkce Nikdy vyblednutí , Voda důkaz
Hmotnost 30g
Název Položky BITURBO 4MATIC Logo Nálepka
Položka Výška 0.3cm
Značka YANF
Kategorie Emblémy
Nálepka Umístění Dveře a linii Pasu
Název Modelu 60018/19
logo BITURBO 4MATIC
Typ Štítku Kreativní Samolepky
Šířka Položky 3cm
Typ Materiálu ABS
Obsah Balení 2 kusy
Položka Délka 14cm
Aplikace Auto Pro Mercedes Benz
Design Slova
Typ Lepidlo Štítku
barva Stříbrná, Černá
Model LOGO značky

Související produkty